SEKSI PERILO: Novosti in trendi

SEKSI PERILO: Novosti in trendi
09. december 2021 Ogledov: 50
SEKSI PERILO: Novosti in trendi

Morda pri marsikomu velja prepričanje, da kar se tiče oblačil in seksa, velja pravilo »manj je več« - torej manj oblačil (najbolje nič) pomeni večji užitek. Temu lahko z gotovostjo nasprotujemo. In ne – ne namigujemo na to, da se k akciji spravita oblečena v volnen pulover, pač pa vam želimo predstaviti prednosti nošenja erotičnega perila – pa naj bodo to tangice, korzeti, oblekice ali pa kostumi. Zagotavljamo vam, da bosta pri tem uživala oba – partnerja bo pogled na vaše telo v novi seksi opravi zagotovo pustil odprtih ust, vi pa se boste ob tem počutili neverjetno samozavestne in privlačne.

Za začetek je pomembno, da se držite nekaterih osnovnih pravil pri izbiri oblačil:

  1. Udobje je na prvem mestu. Verjamemo, da se mogoče nekaterim noro privlačno nošenje premajhnih, ozkih steznikov in korzetov, ali pa morda kostumov, narejenih iz umetnih materialov. Vendar vam zagotavljamo, da bodo neudobna oblačila (pa naj bodo še tako seksi) po prvi uporabi pristala na dnu omare in tam tudi ostala. Pozorne bodite na to, da izbirate udobna oblačila iz čim bolj naravnih materialov ter izberete ustrezno konfekcijsko številko. Le tako si boste namreč zagotovile udobje med nošenjem in preprečile nenehen občutek srbenja ali draženja kože ter neprijetnega »stiskanja«.
  2. Izberite ustrezna oblačila glede na tip postave. Vsako oblačilo ni primerno za vsak tip postave in vsaka postava ni primerna za vsako oblačilo. Če izberete primerno oblačilo, bo le-to poudarilo vašo postavo, v nasprotnem primeru pa boste najverjetneje nezadovoljne s končnim izgledom. Če imate postavo v obliki peščene ure, so za vas najprimernejša tista oblačila, ki lepo poudarijo ozek pas ter širše boke in oprsje (na primer obleke s globokim izrezom, ožje v pasu). Če ste suhe in visoke, posezite po kratkih oblekah s globokim V-izrezom, za piko na i pa dodajte samostoječe nogavice, kar bo lepo poudarilo dolge, vitke noge. Ženske z močnejšo postavo se boste odlično počutile v kratkih oblekicah, ki so ožje pod prsmi in se razširijo v spodnjem delu.
  3. Poudarite svoje »orožje«. Osredotočite se na dele telesa, ki se vam osebno zdijo privlačni. Če imate večje prsi, se odločite za globok izrez in ustrezen modrček. Če želite poudariti zadnjico, posezite po najrazličnejših vrstah spodnjic (tangice, perilo z dodatkom čipke…). Dolge noge najlepše poudarijo samostoječe nogavice ali pa kratko krilo, morda jih »podaljšate« še z nošenjem visokih petk.
  4.  Prilagodite jih svojemu stilu. Če se najraje oblačite v temna oblačila, vam bodo najverjetneje ustrezala seksi oblačila in perilo v temnejših tonih. Če pa po naravi veljate za bolj »nežno dušo«, se najverjetneje ne boste počutile udobno v opravi iz lateksa z dodatkom kovinskih detajlov. Vsekakor se ne ozirajte zgolj na trende, temveč izbirajte tisto, kar najbolje predstavlja vas (in vaš stil).

Kaj izbrati?

V naši trgovini so vam na voljo najrazličnejše vrste erotičnih oblačil – od klasičnega spodnjega perila z dodatkom zapeljive čipke, pa vse do najrazličnejših kostumov. Odločite se glede na to, kaj vam najbolj ustreza in izberite tisto, v čemer se boste počutili udobno (no, nekoliko besede pri izbiri ima lahko tudi partner).

Če želite poudariti ozek pas in postavo v obliki peščene ure, posezite po korzetih – ti niso le neverjetno seksi, pač pa imajo tudi vlogo pri oblikovanju postave. Bodystocking je enodelno oblačilo, običajno izdelano iz čipke ali mreže – čeprav pokriva celotno telo (z izjemo intimnih delov) pa njegova prosojnost buri moško domišljijo. Podobno bodystockingu je cat suit – prav tako enodelno oblačilo, ki prekriva trup in noge, občasno tudi roke. Nekoliko več od prej omenjenih razkrivajo body-ji. Ti pokrivajo trup in mednožje. Izbirate lahko med čipkastimi, prosojnimi, narejenimi iz lateksa in še mnogo drugimi. V ponudbi boste našli tudi najrazličnejše vrste oblekic – kratke, dolge in mrežaste, med katerimi boste zagotovo našli takšno, ki ustreza vaši postavi in željam. Če spadate med bolj pogumne, lahko posežete po kostumih in fetiš oblekah. V naši zbirki se skrivajo kostumi medicinskih sester, policistk, zajčkov, pa tudi tematsko obarvani, na primer božični (odlični za igro vlog). V kategoriji fetish najdete oblačila iz lateksa in usnja, nekaterim so dodani kovinski okraski – skratka odlični za vse vrste BDSM užitkov. Celotno podobo lahko popestrite z različnimi dodatki (ali pa morda uporabite smo dodatke). Izbirajte med široko ponudbo nogavic, pasov za nogavice, rokavic, mask za oči, samolepilnega nakita in ovratnic ter ogrlic.

Kaj je trenutno »in«?

Med »večno klasiko«, ki je vedno »in« zagotovo velja tako imenovana mala črna oblekica (little black dress), ki pa v svetu erotičnih oblačil običajno vsebuje dodatek čipke in odkriva nekoliko več od običajnih oblekic. Zagotovo ne boste zgrešile s samostoječimi nogavicami (sploh če jim dodate še visoke petke). Ne glede na trende pa ostajajte zveste sebi in si izbiro prilagodite glede na vaše in partnerjeve želje.

Ker se bližajo prazniki, so seveda trenutno v ospredju predvsem božično obarvane obleke, perilo in dodatki. V naši ponudbi najdete različne kostume s praznično tematiko – zakaj ne bi popestrila božičnega večera (ali jutra) in se prelevila v »gospo Božiček«, ki partnerju izpolni seznam želja?