Sex in blazine

Sex in blazine
19. maj 2016 Ogledov: 1032
Sex in blazine

Pri seksu se v nekaterih položajih počutim neudobno, bolj zahtevni pa so zame že pravcati izziv – ali mi lahko predlagate kakšen bolj preprost položaj?

Torej blazine. Da, prav ste slišali. Če še niste odkrili kako lahko izboljšate posteljne užitke s pomočjo blazin bodo sedaj postale vaš novi najboljši prijatelj.

Sem moški, ki ima težave s prekomerno telesno težo, in čeprav se trudim da bi izgubil odvečno težo, je to zelo počasen proces. Dekle s katero s trenutno videvam s tem nima težav in me ima rada ne glede na to. Ampak jaz s tako postavo ne morem zadovoljiti svojega dekleta in edini način da jo popeljem do orgazma je z oralnim seksom. In močno me skrbi, da me bo zaradi tega nenadoma zapustila. Prosim za kakršen koli predlog, kako naj popestrim najine intimne trenutke.

Najprej naj vas pohvalim da ste vztrajni pri izgubljanju odvečne teže – učinkovito in dolgoročno hujšanje mora biti počasen proces, in to se najbolj učinkovito naredi s spremembo življenjskega sloga, kar bo zagotovilo učinkovite rezultate, ne pa hitre diete.

Kot ste rekli vas punca ljubi, ne glede na vaše težave s prekomerno težo, zato ne bodite preveč strogi do sebe. Punca ne bi vztrajala z vami, če ne bi bila srečna in zadovoljna, vendar razumem da se ne počutite lagodno, ko pri seksu mora punca opraviti vse „delo“.

Torej blazine. Da, prav ste slišali. Če še niste odkrili kako lahko izboljšate posteljne užitke s pomočjo blazin bodo sedaj postale vaš novi najboljši prijatelj. Lahko se uporabljajo za ublažitev pritiska na občutljivih območjih na vašem telesu in hkrati da svojo punco s podloženo blazine dvignete višje in tako poskrbite za lažjo penetracijo. Tukaj je prijetnih spolnih položajev in nasvetov, kako pri tem pomagajo blazine, poskusite jih in uživajte.

Misijonarski položaj:

Položite blazino svoji punci pod zadnjico da bodo njeni boki dvignjeni, podložite jo do višine, ki bo ustrezna za čim bolj prijetno penetracijo. Da bo vpliv na vaša kolena manjši in penetracija bolj intenzivna, prodrite v svojo punco v klečečem položaju.

„Doggy Style“:

To je odlična tehnika za ljudi vseh oblik in velikosti. Vaginalna penetracija je globoka, vi pa hkrati uživate v razgledu in nadzoru nad situacijo. Tehnika je odlična za stimulacijo G-točke in pušča vaši punci proste roke, da se lahko hkrati še sama zadovoljuje. Spet lahko postavite blazine pod kolena da jo malo dvignete, če je to potrebno. Če pa se vam zdi da vas vaš trebuh ovira pri ljubljenju, lahko poskusite prodreti v svojo punco iz stoječega položaja, med tem ko je ona na kolenih in naslonjena na rokah čisto na robu postelje. To zagotavlja tudi manjši vpliv na kolena in vam ponuja močnejšo penetracijo ter boljši nadzor nad ljubljenjem.

Žlička:

To je sproščen, prijetno klasičen položaj, ki ga prakticira mnogo parov. Vaša punca leži na svojem boku in vi na vašem boku tesno za njo. Položaj omogoča nežne gibe in penetracijo ki se prilagodi skupnemu ritmu. Dodatno pa lahko partnerico primete za zgornjo nogo in jo tudi malo dvignete, ter si tako zagotovite boljši nadzor nad situacijo ter poskrbite za močnejšo penetracijo.

Oralni seks:

Veliko žensk doživi najbolj intenzivne orgazme med oralnim seksom. V resnici pa mnogo žensk le ob oralni stimulaciji, če sploh doživi orgazem. Zato se ne obremenjujte z dejstvom, da svoji punci nudite le oralni seks – Zdi se mi, da je prav s tem zelo zadovoljna!

 

Za popestritev oralnega seksa pa priporočamo uporabo gelov in krem, ki bodo oralno stimulacijo spremenili v nepozabno zabavo za oba udeleženca:

Vanilija

Jagoda

Lubrikant z okusom maline