SEX SHOP - Erotična trgovina Škofja Loka

SEX SHOP - Erotična trgovina Škofja Loka
Objavljeno v: Novice

SEX SHOP - Erotična trgovina Škofja Loka

https://sveterotike.si/blog/sex-shop-eroticna-trgovina-skofja-loka.html

 

Erotična trgovina Škofja Loka

 

Lepo vabljeni na diskretno lokacijo v Škofjo Loko, kjer se nahaja naša erotična trgovina v kateri vam bomo z veseljem pomagali z nasveti in pravilno izbiro erotičnih pripomočkov. V našem razstavnem salonu si lahko ogledate vse izdelke, ki so trenutno na zalogi na spletni trgovini, in so označeni z dostavo 1-2 dni. Trenutno ima naš sex shop preko 3000 izdelkov na zalogi. Pričakali vas bodo različni erotični pripomočki kot so vibrator, stimulator klitorisa, analni čep, masturbator, prav tako pa tudi erotično perilo za moške in ženske. Dobrodošli!

 

Erotična trgovina Škofja Loka se nahaja na diskretni lokaciji v Virmašah pri Škofji Loki. Pričakali vas bomo v sproščenem okolju, kjer lahko brez zadržkov poveste svoje želje in vam bomo prisluhnili. Vhod se nahaja v pritličju stanovanjskega objekta in je popolnoma diskreten.

Sex shop Svet erotike se razprostira na 140 m², kjer vrjamemo, da bo prav vsak posameznik našel izdelek, ki bo ustrezal njegovim željam in potrebam. Trenutno naš razstavni salon vključuje preko 3000 različnih izdelkov iz kategorije erotični pripomočki in erotično perilo. Slednje pa lahko v garderobi tudi pomerite in si tako olajšate odločitev pri izbiri. Vsi izdelki, ki so v naši spletni trgovini označeni z dostavo 1-2 dni, pa so fizično na voljo v salonu.

V naši trgovini se nahajajo različni erotični pripomočki za moške in ženske, za vsak okus. Imamo velik nabor izdelkov za moške, kot so masturbator, erekcijska črpalka, podaljšek za penis, erekcijski obroček, in najbolj priljubljeni izdelki za zakasnitev orgazma in izboljšanje erekcije  v obliki kreme ali prehranskega dopolnila.  Za predstavnice ženskega spola pa bomo zagotovo našli popoln vibrator, masažer, klitoralni stimulator, dildo ali izdelek iz bolj začinjenega programa. Poskrbeli pa bomo tudi za ljubitelje BDSM užitkov in vse, erotične igre za pare in analni seks.

 

Kako do nas?

Sex shop se nahaja na diskretni lokaciji v Škofji Loki, natančneje v Virmašah. Ko boste pripeljali do objekta, boste na njemu zagledali napis spletna trgovina Damjan Muhvič s.p., vhod je iz dvorišča.

Osebni prevzem na navedenem naslovu je možen vsak delavnik od ponedeljka do petka, 9. - 17. ure.

Naslov trgovine: Virmaše 133, 4220 Škofja Loka

Povezava do zemljevida:

Izven delovnega časa možen prevzem po predhodnem dogovoru.

* V primeru, da bi imeli težave z iskanjem naših prostorov, pa nas lahko pokličete na brezplačno modro številko 080 12 99 in vas bomo usmerjali.

 

Zakaj se odločiti za osebni prevzem?

 

Možnost ogleda/primerjanja pripomočkov od blizu

Možnost pomerjanja erotičnega perila

Možnost osebnega posveta z našimi svetovalci

Diskretna lokacija prevzema

Celotna spletna ponudba na enem mestu

Boljši pregled - izdelki razporejeni po oddelkih

 

 Kako izgleda naša erotična trgovina?

 

https://sveterotike.si/blog/sex-shop-eroticna-trgovina-skofja-loka.html  erotična trgovina Škofja Loka

erotična trgovina Sex shop Škofja Loka

erotična trgovina Škofja Loka sex shop - trgovina

 

31. januar 2020