SEX SHOP IN ISTOSPOLNO USMERJENI

SEX SHOP IN ISTOSPOLNO USMERJENI
15. julij 2021 Ogledov: 28
SEX SHOP IN ISTOSPOLNO USMERJENI

Erotične igrače ne diskriminirajo in so narejene za vse, ki si jih želijo. Zaradi tega nima nobena igrača napisa, komu je namenjena. Analni čep lahko na primer uporablja prav vsak, ne glede na spolno usmerjenost. Vendar obstajajo določene razlike v ponudbi. Nekatere trgovine so bolj naklonjene potrebam istospolno usmerjenih, nekatere manj.

Če se dotaknemo moške istospolno usmerjene osebe, bo ta med izbiranjem flashlight masturbatorja zagotovo iskala odprtino, ki spominja na moško analno odprtino in ne na sramne ustnice znane ženske porno zvezde. Podobno bo na drugi strani istospolno usmerjena ženska iskala pripomočke, s katerimi bo lahko svoji partnerki omogočila dvojno penetracijo. K

er je istospolna usmerjenost nekaj normalnega, so se na trgu pojavili proizvajalci in ponudniki, katerih glavni namen je takšnim ponuditi enake možnosti za zanimivo spolno življenje s partnerjem. Tako boste tudi v naši spletni trgovini našli veliko izdelkov, ki istospolno usmerjenim osebam omogočajo vrsto zanimivih užitkov.

Vibrator!

Ne glede na to, ali ste istospolno usmerjeni, biseksualec ali heteroseksualec, je vibrator univerzalen spolni pripomoček, ki lahko vsakomur pripomore k orgazmu, kakor ga lahko najdete v vsakem sex shopu. Medtem ko ženski neposredno pomaga k orgazmu, saj lahko z njim stimulira klitoris ali penetrira vagino, moškemu omogoča draženje analne odprtine ali penetracijo le-te in draženje prostate, medtem ko njegov penis doživlja nek drug tretma. Vibrator je tako prava rešitev za samske istospolno usmerjene osebe kakor tudi za tiste v istospolnem razmerju. Pa naj simbolizira penis ali samo predstavlja pripomoček za draženje, vibrator je nekaj, kar mora imeti vsak par.

BDSM pripomočki

Kakor vibrator tako so tudi BDSM pripomočki primerni za vse ne glede na spolno usmerjenost. Najdete jih v vsakem sex shopu, saj predstavljajo nekakšno smetano porednosti. Ob uporabi teh pripomočkov upoštevajte spol vašega partnerja in jih temu primerno prilagodite. Vrvi uporabite na tistih delih telesa, ki vas na partnerju vzburjajo in si jih želite. Medtem ko ženska drugi ženski z vrvjo veže prsi, moški brez težav poveže penis in moda. Enako velja za vse ostale BDSM pripomočke, ki jih lahko na popolnoma enak način uporabljajo vsi, ne glede na spolno usmerjenost.

Istospolno usmerjeni lahko na naši spletni strani zase najdete naslednje


Dildo in analni čep v barvah mavrice ponosa

Z omenjenimi erotičnimi igračkami se bosta s partnerjem ponosno predajala užitkom. Analni čep in dildo v barvah mavrice sta zagotovo nekaj, kar bo spolno intimo popestrilo tudi na zabaven način. Tako dildo kot analni čep imata sesalno skodelico, s pomočjo katere ju lahko pritrdite na različne podlage.

Strapless strap-on

Strapless strap-on lahko uporablja vsak par ne glede na spolno usmeritev. Njegova ukrivljena zasnova omogoča uporabo na več načinov. Primeren je za vaginalno in analno penetracijo. Takšen tip strap-ona sočasno nudi stimulacijo obem partnerjem, zaradi česar je še posebej priljubljen. Na voljo so klasični strapless dildi ali strapless vibratorji, ki imajo dodane vibracije. 

Dildo Fun Factory Share Couple Toy

Moške hlačke z različnimi motivi

Posebno dekorirane erotične hlačke bodo poskrbela, da bo temperatura narasla. Na naši spletni strani lahko izbirate med številnimi različnimi motivi. Glavna posebnost hlačk je, da njihov zadnji del predstavljata le dva trakova, ki uokvirita zadnjico. 

"Jock strap" = je spodnje perilo za zaščito testisov in penisa med kontaktnimi športi ali drugimi močnimi telesnimi aktivnostmi. 

Kondomi za istospolno usmerjene moške

Čeprav na pogled delujejo kot klasični kondomi, so posebno oblikovani za moške, ki imajo spolne odnose z istim spolom. So tanki, vendar trpežni. Čeprav so namenjeni spolnim odnosom med dvema moškima, jih lahko uporabljajo vsi ne glede na spolno usmerjenost. 

Kondomi EXS Boys Own Regular 100/1

Stimulatorji prostate

Stimulatorji prostate so oblikovani tako, da omogočajo intenzivno in hitro stimuliranje moške prostate oz. P točke. Izbirate lahko med vibrirajočimi ali klasičnimi stimulatorji. Prostata je moška G-točka zato jo je vsekakor vredno raziskati. 

Klitoralni stimulator

Klitoralni stimulator je idealna popestritev za ženski istospolni par. Namenjen je za uporabo v dvoje. Oblikovan je tako, da hkrati združuje stimulator z dvojnima stranicami in dvojnima daljinskima upravljalnikoma. Shi-Shi je klitoralni stimulator posebej izdelan za istospolno usmerjene ženske in je bil zasnovan tako, da obe partnerici lahko skupaj enakovredno uživata.