ŠPANSKA MUHA: Afrodiziak za moške in ženske

ŠPANSKA MUHA: Afrodiziak za moške in ženske
14. december 2021 Ogledov: 56
ŠPANSKA MUHA: Afrodiziak za moške in ženske

Ko beseda nanese na afrodiziake, skoraj ni posameznika, ki ne bi vsaj enkrat v življenju že slišal za Špansko muho. Gre za enega najbolj prepoznavnih afrodiziakov, ki že leta buri duhove in okoli katerega se pojavlja ogromno mitov.

Kaj so afrodiziaki?

Gre za vrsto hrane ali sestavino, ki poveča spolno moč – pri ženskah običajno dvignejo libido in spodbudijo željo po spolnosti, moškim pa pomagajo pri doseganju intenzivnejših erekcij. Med najbolj znane naravne afrodiziake spadajo čokolada, šparglji, artičoke, ostrige, feferoni in jagode.

Kar zadeva afrodiziake, ki so na voljo v obliki dopolnil, pa prvo mesto zagotovo zaseda prav Španska muha. Izdelek se v večini primerov pojavlja v obliki kapljic, ki jih zaužijemo skupaj s poljubno pijačo ali posamično (lahko ob dodatku sladkorja). Prvi naj bi jo uporabljali mornarji, ki so ob vrnitvi na kopno iskali »pripomoček«, ki bi jim zagotavljal večjo spolno moč ter daljše erekcije. Kasneje so ugotovili, da ima podoben učinek tudi na ženske, saj izboljša libido in poskrbi za občutljivost in prekrvavljenost klitorisa, s tem pa pripomore k intenzivnejšim orgazmom.

Uporaba

Španka muha je produkt, ki se pojavlja v obliki tekočine. Običajno je izdelkom priložena tudi kapalka, s katero odmerimo željeno količino. Običajno doziramo do 3ml, kar je približno med 10-15 kapljic, učinkovati pa začnejo že v prvih petnajstih minutah (vrh učinkovanja dosežejo v roku od pol do ene ure po zaužitju). Priporočen odmerek se lahko razlikuje, odvisno od vrste kapljic. Če se z izdelkom srečujete prvič, lahko količino na začetku nekoliko zmanjšate (dozirate na primer 5-10 kapljic) ter ugotovite, kakšen učinek prinaša.

Zaužije se lahko samostojno, uporabniki pa jo običajno dodajo drugim pijačam ali pa kapljice nakapljajo na žličko sladkorja.

Uporaba se odsvetuje ljudem z močno povišanim krvnim tlakom ter nosečnicam. Izdelki, ki so na voljo v naši trgovini so preverjeno varni za uporabo in ne povzročajo hudih stranskih učinkov (ob uporabi v predvidenih količinah, ki so navedene na embalaži). Pred uporabo je priporočljivo preveriti sestavine, saj se le tako lahko izognete potencialnim alergijskim reakcijam – če ste alergični na katerokoli od sestavin izdelka ne uporabljajte.

Prednosti uporabe

Kot že omenjeno v začetku, gre za afrodiziak, ki povečuje spolno slo. Moškim zagotavlja daljše in trdnejše erekcije, ženskam pa povečuje željo po spolnosti. Poleg tega (oziroma bolje rečeno prav zaradi omenjenih učinkov) bo uporaba zagotovo znova zanetila iskrico med vami in partnerjem. Roko na srce – z leti partnerja pogosto zapadeta v rutino in Španska muha vama bo zagotovo popestrila dogajanje med rjuhami.

Poleg tega je za afrodiziake značilen vpliv na hormonsko ravnovesje v telesu. Španska muha vama je tako lahko v pomoč tudi pri težavah s suhostjo nožnice, ki je v večini primerov posledica hormonskega neravnovesja v telesu (predvsem v času med in po menopavzi, po porodu). Boljša navlaženost pomeni prijetnejše spolne odnose brez bolečin in neprijetnih občutkov.

V pomoč so tudi moškim, ki se srečujejo s erektilno disfunkcijo (težave z doseganjem in ohranjanjem erekcije). Pogosto se razlog za omenjene težave skriva v prehitremu življenjskemu tempu in izpostavljenosti stresu. Španska muha vam bo po dolgem delavniku zagotovo »zbistrila« glavo in usmerila vaše misli.

Morda lahko na tem mestu poudarim še, da Španska muha ni vrsta droge in da pri uporabi ne povzroča nikakršnih psihoaktivnih učinkov. Včasih je veljalo prepričanje, da ženske po zaužitju izgubijo razsodnosti in nepremišljeno menjajo spolne partnerje. To nikakor ne drži – Španska muha ne vpliva na psihično stanje ali presojo (tak vpliv imajo tako imenovane »droge za posilstvo« - kamor pa se afrodiziaki nikakor ne uvrščajo).

Priporočamo

Oglejte si celotno ponudbo afrodiziakov na tej povezavi.