Steklo in erotične igračke

Steklo in erotične igračke
02. december 2 Ogledov: 448
Steklo in erotične igračke

Predstavljamo vam pravo stekleno revolucijo erotičnih igračk, ki je naravnost obnorela predstavnice nežnejšega spola. Veliko uporabnic je bilo sprva skeptičnih in se spraševalo pa saj to je steklo, to se lahko zlomi, in v mojem telesu. A brez skrbi! Dildi so izdelani iz izjemno trpežnega stekla, ki ni krhek in se ne lomi tako hitro kakor bi sprva pomislili. Stekleni dildi pa niso zgolj erotična igračka, vendar prav umetnina. Ker njihova izdelava ni masivna, ampak je vsak kos izdelan ročno, se lahko pohvalijo z unikatno zunanjo podobo, ki vas bo osupnila.


5 razlogov zakaj se odločiti za stekleni dildo

Trpežnost: Stekleni dildi so trpežni in odporni na izredno visoke temperature. Prav zato pa so popolnoma varni za uporabo.

Hipoalergen: Pri nekaterih igračkah lahko pride do alergijske reakcije, še posebej, če je uporabnica bolj občutljive narave. Pri steklenih igračkah pa se to nebo zgodilo, saj je steklo hipoalergen material, ki je še posebej telesu prijazen.

Ugoden nakup: Na dolgi rok se vam nakup steklenega dilda obrestuje bolj kot druge igračke, saj kljub neštetim uporabam ohranja enak izgleda kakor takrat, ko ste ga prvič kupili. Kljub temu, da so ročno delo, pa je njihova cena ni pretirana.

Umetnina: Stekleni dildo ni le erotična igračka, vendar tudi prava umetnina. Glede na to, da njihova izdelava ni masivna, pa se lahko pohvalite z unikatnim kosom, ki vas bo osupnil s svojimi ročno izdelanimi detajli.

Navlaženost: Poraba sredstev za vlaženje po pri steklu minimalna. Pri drugih boste namreč moral večkrat nanesti lubrikant, saj ga materiali vsrkajo. Pri steklu pa boste nanesli zgolj kapljico, ki bo več kot dovolj pripomogla h navlaženosti.

 

Steklene erotične igračke lahko najdete tudi pri nas: 

Modra umetnina

Steklen vibrator

FSOG