STIMULACIJA PROSTATE: Kaj, kako in izdelki

STIMULACIJA PROSTATE: Kaj, kako in izdelki
02. april 2021 Ogledov: 186
STIMULACIJA PROSTATE: Kaj, kako in izdelki

Moški, ste že spoznali svojo P točko? Stimulatorji prostate so vedno bolj priljubljeni moški pripomoček, tržišče z različnimi izdelki za spodbujanje prostate, pa še nikoli ni bilo tako obsežno. Živimo v zlati dobi stimulatorjev prostate! Preberite si zakaj moški tako uživajo v stimulaciji P točke. Mogoče je to ta spodbuda, ki ste jo potrebovali, če še vedno nabirate pogum, da bi raziskali svojo P točko.

Kaj je P točka?

Prostata ali P-točka, kot jo pogosto imenujemo, je majhna mišična žleza, ki proizvaja semensko tekočino. To je žleza, ki pomaga pri izločanju semena iz penisa ter je obkrožena s številnimi živčnimi končiči, ki se ob pravem dotiku občutijo neverjetno.

Radovedni? Berite naprej kako najti to zakulisno čudo in pripeljati svoje telo do najboljših orgazmov.


Kje se nahaja P točka?

Prostata se nahaja nekaj centimetrov znotraj anusa, na steni in je neverjeten epicenter užitka. Točkovno masiranje prostate lahko privede do eksplozivnih orgazmov celotnega telesa.

Na čarobnem mestu, imenovanem analna regija, se boste morali odpraviti proti jugu po zadnji cesti. Čeprav je vstop skozi anus najbolj neposreden način, lahko prostato stimulirate tudi posredno skozi presredek ali umažete. Presredek: Koža, ki poteka pod mošnjo do anusa. Stimulacija prostate je sicer najbolj intenzivna, če izvajate notranjo masažo.


Kako učinkovito stimulirati prostato?

Udobno se namestite, bodisi na hrbet z dvignjenimi ali upognjenimi nogami, naslonjeni na kavč ali posteljo. Ko ste pripravljeni, nanesite analni lubrikant nase in na igračo (v kolikor jo uporabljate),  da bo vstavljanje enostavno in brez bolečin.

Prostato lahko stimulirate na dva načina, in sicer s prsti ali erotičnimi pripomočki. Tukaj naj omenimo, da so pripomočki kot so stimulatorji prostate, oblikovani tako, da na lažji način spodbujajo pravo točko, čeprav sprva priporočamo, da to območje raziščete s svojimi prsti in tako dobite pravi občutek.

☝ S prsti

Nežno vstavite svoj lubriciran kazalec v anus in s prstom zavijte navzgor v smeri trebuha. Kar naprej ponavljajte gibanje, medtem ko postopoma povečujete svojo hitrost in obenem tudi užitek.

Uporabite blazinico prsta in jo potegnite po prostati, tako da krožite po celotnem obodu žleze. Spremenite tlak in hitrost ter nadaljujte s kombinacijo, ki se počuti najbolje, kar vam bo omogočilo, da se bo užitek povečal.Blazinico prsta naslonite na zunanjo stran prostate in nežno pritisnite, kot bi pozvonili na zvonec. Zmešajte ga z različnim pritiskom ali stiskalnico držite krajše in daljše intervale, da ugotovite, kaj deluje. Tudi pri prodoru v anus lahko uporabite tehniko zvonjenja na vratih.

Vsako potezo, ki se občuti dobro, lahko pospešite do te mere, da se čuti kot vibrator. To lahko čez nekaj časa nekoliko oteži zapestje, zato je najbolje, da tovrstno hitrost prihranite za takrat, ko je orgazem blizu.

✍ Z erotičnimi pripomočki

Večina masažerjev prostate ima konico za lažje vstavljanje in zaobljeno glavo, ki zagotavlja stimulacijo na pravem mestu.

Nekatere igrače za stimulacijo prostate pa imajo tudi brezžični daljinski upravljalnik, ki vam omogoča, da s klikom gumba uživate v brezhibnih analnih vibracijah.

Pri erotičnih igračkah se resnično lahko poigrate z različnimi nastavitvami vibracij ter pritiskom in globino.

Nadzor pritiska pri uporabi igrače je lažji, še posebej, če se igrate samostojno. Poskusite pritisniti igračo na prostato z večjim ali manjšim pritiskom, dokler ne najdete svoje sladke pike.

Globina je še eno področje, na katerem igrače zmagajo, saj lahko doseganje globoko oteži, če je to tisto, po čemer hrepenite. Preizkusite različno velike analne igrače ali pa si priskrbite daljšo, ki jo lahko vstavite tako globoko, kot si želite.

Lahko kupite vibracijski stimulator prostate, ki ponuja več nastavitev hitrosti in pulza. Igrajte se z različnimi nastavitvami in poiščite svoje želje. Povišajte vibracije, ko se približate orgazmu.

Nekateri masažerji prostate imajo pritrjen zunanji stimulator, ki poleg notranje stimulacije draži tudi presredek.


Najboljši pripomočki za stimulacijo prostate:


Če potegnemo črto..

Analna igra sicer ni za vsakega moškega, toda, če ste jo pripravljeni preizkusiti, boste presenečeni nad razsežnostjo orgazmov.

Varnost je ključna pri raziskovanju novih spolnih občutkov, zato vedno poskrbite, da se počutite lagodno. Pri analnih odnosih pa še posebej priporočamo, da vedno uporabite lubrikant.. Večje količine lubrikanta!