SVAKOM: Prestiž in visoka kvaliteta srečata napredno tehnologijo

SVAKOM: Prestiž in visoka kvaliteta srečata napredno tehnologijo
10. oktober 2019 Ogledov: 939
SVAKOM: Prestiž in visoka kvaliteta srečata napredno tehnologijo

Svakom je vrhunska mednarodna znamka, ki jo odlikuje prestiž, napredna tehnologija in visoka kvaliteta.


Njihovi izdelki so izdelani v ZDA, in imajo izjemno kreativne oblike, ki jih dopolnjuje 100 % zelena tehnologija. Svakom je vedno en korak naprej, ko pride do inovativne izdelave erotičnih pripomočkov. Naj poudarimo, da so prvi na svetu, ki so vibrator opremili s kamero (Siime Eye). Njihovi izdelki pa so pametno oblikovani, da stopnjuje užitke, ter omogočajo enostavno ter v večini primerov tudi pametno uporabo. Nekatere izmed njihovih modelov namreč lahko povežete tudi s pametnimi telefoni. Svakom je prihodnost!

 

 

Svoje izdelke ustvarjajo vzporedno z željami uporabnic. Posebni slogi in modeli njihovih igračk pa so namenjeni najbolj visoko intenzivnim občutkom med odnosi. Neverjetno tihi, a močni motorji ponujajo raznolike hitrosti ter vibracijske programe, da stopnjujejo užitke med uporabo. Svakom, ki temelji na sodobnem načinu življenja, pa je razvil posebni inteligentni način. Svakom je znanstveno raziskoval in razvijal inteligentni način, da bi lahko ustvaril način pri katerem bi lahko uporabnice vedno računale na zadovoljstvo z enim samim pritiskom na gumb. Inteligentni način uporabnici popelje na zapeljivo potovanje, ki se začne s subtilnimi božičnimi vibracijami, ki vodijo k intenzivnemu in zadovoljivemu orgazmu.

Podjetje Svakom je prejemnik mnogih nagrad, in sicer vse RedDot prestižnih nagrad za dizajn, do Golden Pin nagrade, ter splošne nagrade za dizajn v letu 2014.

 

Rojstvo podjetja Svakom


Leta 2009 je oblikovalec David Yu želel ustvariti lažji način, da bi ženske lahko uživale v samostojni igri med rjuhami. Razmišljal je ali bi bilo mogoče ne samo programirati erotične igračke, ampak jo ustvariti glede na povratne informacije in izkušnje žensk med uporabo. David je začel z intervjuji žensk o izkušnjah z erotičnimi pripomočki, in kako si predstavljajo popolno doživetje intimnih užitkov. Po intervjujih je šel David en korak dlje, in po številnih raziskavah, ter povratnih informacijah uporabnic, ustvaril edinstveni inteligentni način, ki omogoča popolno zadovoljitev za prav vsako uporabnico. Inteligentni način se prične počasi, in vas vabi, da se pridružite intimnemu srečanju. Ko pa se njegova pot nadaljuje, postanejo impulzi vedno bolj intenzivni, vi pa odpotujete v svet užitkov, za katere si niste mislili, da obstajajo. Po nekaj minutah boste na robu ekstaze in od vas je odvisno, ali želite nadaljevati z inteligentnim načinom, ali prevzeti vajeti v svoje roke. Izbira je vaša! Oblikovalec David Yu je želel približati erotične pripomočke prav vsaki uporabnici. Z izdelki Svakom pa mu je to tudi uspelo! Izdelke

 

Svakom izdelke lahko najdete tudi v naši spletni trgovini. Kliknite tukaj.