V SOŽITJU Z NARAVO: lubrikanti, geli, masažna olja

V SOŽITJU Z NARAVO: lubrikanti, geli, masažna olja
31. januar 2020 Ogledov: 353
V SOŽITJU Z NARAVO: lubrikanti, geli, masažna olja

Si tudi sami prizadevate, da uporabljate izdelke, ki so bili ustvarjeni v sožitju z naravo? Kupujete biološke produkte? Vam je skrb za okolje in prihodnost prioriteta? Vam je pomembno, da izdelki niso testirani na živalih? Če ste se našli v katerem izmed stavkov, je to članek, ki vas bo še posebej navdušil. A tudi, če ne .. Ne bi tudi vi radi bolj brezskrbno uživali?

 

 

Biološko, vegansko, organsko, naravno,.. To so izrazi, ki jih vedno bolj pogosto zasledimo v našem vsakdanjem življenju. Pojavljajo se na različnih produktih, zakaj jih ne bi uporabljali tudi v spolnosti? Za generacijo, ki je vestna pri izbiri tega kaj zaužije, ne preseneča dejstvo, da tudi pri izdelkih za odrasle prejemamo vse več vprašanj glede porekla in sestave izdelkov. To kaj nanašamo na svoje genitalije in okoli njih bi namreč moralo biti še posebej pomembno!

Prav s tem namenom pa smo v našo ponudbo vključili izdelke, ki ustrezajo vsem pogojem pridobitve naziva organskega izdelka in bodo razveselili uporabnike, ki cenijo stik z naravo.

A najprej razčistimo naslednje - oznake organsko, ekološko in biološko imajo v vseh državah EU enak pomen. Da bi izdelek lahko dobil takšen naziv, pa mora ustrezati natančno določenim standardom. To pomeni, da ne sme vsebovati nikakršnih sintetičnih sestavin, sestavine morajo biti pridelane brez uporabe umetnih gnojil ter pesticidov in ne smejo biti gensko spremenjena. Organski izdelek pa prav tako ne sme vsebovati ojačevalcev okusa, umetnih sladil in barvil ter umetnih arom. Rastline rastejo na zdravih tleh, ki niso izčrpana zaradi intenzivne pridelave ter niso onesnažena s pesticidi in gnojili.

Na drugi strani pa imate besedo naravno. Beseda naravno je splošen pojem, ki ga večina trgovinskih verig uporablja zgolj kot dober marketinški trik. Če se ob pogledu na njo tudi sami vprašate, ali me vlečejo za nos? Najverjetneje vas .. Če iščete pristen izdelek, ga boste našli pod nazivom organsko, biološko ali ekološko.

 

 

ORGIE BIO je certificiran izdelovalec organske kozmetike za izboljšanja spolnega življenja, in je ekskluzivno vključen v našo ponudbo. Vse izdelke, ki spadajo v to znamko namreč certificira Eco-Control, nemška inšpekcijska in certifikacijska agencija, ki izdaja pečat NCS (Natural Standard Cosmetics), in sicer podjetjem, ki ustrezajo visokim standardom. Izdelki v kolekciji Orige BIO so izdelani iz surovih materialov, veganski, brez mikroplastike, parabenov, silikonov, ftalatov, z naravnimi izvlečki, brez testiranja na živalih, obenem pa še zapakirani v okolju prijazno embalažo, primerno za reciklažo.

V kolekciji Orige Bio vas čakajo različna maziva in masažna olja, namenjena izboljšanju udobja, povečanju občutkov in draženju različnih čutov. Poleg vsega pa so še posebej primerna tudi za občutljive uporabnike, saj ne dražijo kože ampak le dodatno negujejo. Intimni geli bodo še posebej navdušili ženske, ki se srečujejo z suhostjo nožnice, oziroma jim ne ustreza večino izdelkov za intimno uporabo na tržišču. Ker gre za povsem naravno osnovo namreč izdelki ne povzročajo draženja in srbečice ob nanosu na genitalije, varujejo sluznico ter odlično dopolnjujejo naravno vlaženje.

Odkrij Orgie Bio.

 

 

 

HOT BIO line je linija organske, veganske kozmetike, ki se je pridružila življenjskem slogu, katerega glavna prioriteta je trajnost. Pionirji na področju izdelave organskih izdelkov, so pri podjetju HOT ustvarili kolekcijo, ki izpolnjuje visoke standarde, je certificirana, veganska in 100% zelena. Navdušili pa so tudi z inovativno embalažo, izdelano iz sladkornega trsa – Obnovljive surovine iz naše sedanjosti. Eco-Tube embalaža, ki prispeva h boljšemu okolju in odlično zaokrožuje koncept biološkega izdelka.

Kolekcija Hot Bio Line vključuje različne kozmetične izdelke kot so lubrikanti, masažna olja, čistila za igračke in podobno. Vsi izdelki so:

NCP certificirani Samo sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Postopek izdelave je v skladu z naravo. NCP sledi naraščajočemu povpraševanju po okolju prijaznih izdelkih v neživilskem sektorju.

100% zeleni Embalaža iz obnovljive surovine, ki pomaga zmanjšati emisije toplogrednih plinov in jo je mogoče reciklirati.

Veganski Nalepka V zagotavlja, da izdelek NE vsebuje živalskih sestavin in živalskih stranskih proizvodov ali živalskih derivatov. Končni izdelek in njegovi sestavni deli prav tako niso bili testirani na živalih.

Odkrij Hot Bio.