Vaginalne kroglice: znamke, cene in uporaba

 Vaginalne kroglice: znamke, cene in uporaba

Vaginalne kroglice: znamke, cene in uporaba

Uporaba

Vaginalne kroglice so pripomoček, ki poleg zabave ponuja tudi trening mišic. Z njimi namreč lahko dodobra okrepite mišice medeničnega dna , kar vodi v višjo stopnjo vitalnosti vagine, ter izboljšano seksualno življenje. Poleg čvrstosti vagine, pa bo trening pripomogel tudi h bolj intenzivnem doživljanju orgazmov.

Stimulativni tresljaji, ki jih prinašajo kroglice, ustvarjajo prav posebne erotične občutke. Kroglice so v večini primerov sestavljene iz dveh glavic, lahko pa imajo tudi več manjših. Nekatere pa imajo dodatne kroglice v notranjosti, ki ustvarjajo še večje vibracije med uporabo.

Uporabljajo se tako, da eno po eno vstavite v notranjost nožnice in jih poskušate z pomočjo vaginalnih mišic zadržati v notranjosti. S tem pa dodatno krepite medenično dno, in pridobivate boljšo kontrolo nad vašo vagino, kar bo opazil tudi izbranec. Posebna stimulacija pa bo ustvarjena ob odstranjevanju kroglic, ki jih z držalom s počasnimi gibi povlečete iz vagine. Za povsem sproščeno stimulativno igro, pa priporočamo, da se souporablja lubrikant na vodni osnovi.

Znamke in cene

Cene se razlikujejo glede na znamko, ter kvaliteto materiala, ki je bil uporabljen za izdelavo kroglic. Nekatere so izdelane iz kvalitetnega silikona, ki ima na otip zelo svilnato teksturo, in omogoča še posebno prijetno izkušnjo tudi za začetnice, ter cenovno tudi malce dražje, spet druge pa so izdelane iz ABS plastike, ki ima gladko, malce tršo površino, ter nižjo ceno.

Vibe Therapy
Znamka Vibe Therapy je znana po svojih visoko kvalitetnih materialih, v katere so oblečene tudi vaginalne kroglice. Zapakirane so v lični embalaži, ki jo lahko podarite tudi kakor darilo. Material je visoko kvalitetni silikon, cene pa se gibljejo od 16,99€ naprej.

Seven Creations

Kroglice podjetja Seven Creations so cenovno dostopne prav vsakemu uporabniku, saj jih lahko dobite že za pičlih 5,99€. Izdelane so iz ABS plastike, ki je na otip sicer rahlo trša, vendar omogoča zelo gladko vstavitev kroglic v nožnico. Izbirate lahko med različnimi velikostmi, kar je še posebej pomembno pri uporabnicah, ki se prvič srečujejo s tovrstnim pripomočkom.

Layla

Kroglice podjetja Layla so poleg vrhunske izdelave, posebno stilsko dovršene, in bodo zadovoljile tudi uporabnice, ki jim je poleg uporabe pomemben tudi zunanji izgled erotičnega pripomočka. Izdelane so iz medicinskega silikona, ki je še posebej primeren za bolj občutljive uporabnice, in ima zelo nežen svilnat otip. Cenovno spadajo med malce dražje kroglice, vendar so še vedno dovolj dostopne za vsak žep. Njihova embalaža je zelo elegantna, in jo lahko podarite kakor darilo.

MaeB
MaeB podjetje zagotovo da veliko na ženstvene oblike, ter vrhunske materiale. Kroglice so izdelane iz telesu prijaznih materialov, ki ne dražijo kože, ter omogočajo brezskrbno igro. Cene pa so zaradi visoko kvalitetne izdelave malce višje, in se gibljejo okoli 20€.

Pipedream
Pipedream podjetje ni znano zgolj po svoji ameriški izdelavi dildov, vendar ima za sabo širok paleto raznovrstnih erotičnih pripomočkov. Med drugimi tudi vaginalne kroglice, ki so zapakirane v unikatnih embalažah. Najdete vse od zlatih kroglic kovinskih kroglic, do klasičnih. Cenovno spadajo nekje v zlato sredino.

Fifthy Shades Of Grey
Če ste ljubitelji knjižne uspešnice Petdeset Odtenkov Sive, boste navdušeni nad njihovimi kroglicami. Z elegantnimi kroglicami boste lahko podoživeli odlomke iz knjige, in raziskovali spolnost kakor glavna igralka v vaši najljubši knjigi. Zaradi visoko kvalitetne izdelave, ter unikatne embalaže, pa kroglice spadajo med dražje.

Lelo

Vas zanimajo najdražje kroglice, ki so izdelane iz čisto pravega zlata? Podjetje Lelo izdeluje resnično unikatne ter vrhunske nadstandardne izdelke. V njihovi ponudbi boste namreč našli tudi prestižne zlate kroglice, ki stanejo vrtoglavih 2,500€.

Kroglice za vitalnost!

Vaginalne kroglice prinašajo zabavno erotično igro, katere učinke bo posebno dobro občutil tudi vaš partner. Ohranjajte vitalnost vagine z uporabo erotičnih igračk. Zabavno in uporabno!
Ponudbo si lahko ogledate tukaj: vaginalne kroglice

11. junij 2020