Velikosti, vrste in znamke kondomov

Velikosti, vrste in znamke kondomov
10. oktober 2019 Ogledov: 859
Velikosti, vrste in znamke kondomov

Razbijamo mite o uporabi kondomov, in dokazujemo, da je zaščita lahko še bolj zabavna. V ponudbi kondomov boste namreč poleg klasičnih našli tudi takšne z dodatki, ki bodo še dodatno popestrili dogajanje v spalnici. Realistični občutki kljub zaščiti? Seveda! Serija ‘Real Feel’ kondomov omogoča realistične občutke s popolno zaščito. Varno in zabavo, to je naš moto.

Znamke kondomov

Podjetje Durex je zagotovo eden najbolj priznanih izdelovalcev kondomov na trgu, in se lahko pohvali že z kar 80 letno tradicijo. Njihova ponudba zajema visoko kvalitetno izdelane kondome, s široko paleto raznovrstnih okusov, oblik, ter dodatkov. Ne le, da so prvi na trg postavili anatomsko oblikovani kondom, vendar tudi skozi sedanjost postavljajo trende pri izdelovanju kondomov, ter ves čas nadgrajujejo svoj že tako vrhunski sistem. Vsi Durexovi kondomi imajo sistem Easy On, s katerim bo njihovo nameščanje zelo hitro in enostavno.

V naši spletni trgovini smo razširili ponudbo z ZAJAMČENO NAJNIŽNIMI CENAMI na trgu! Ponudbo si lahko pogledate tukaj: kondomi Durex

Zabavni in domiselno pakirani kondomi Billy Boy so zelo priljubljeni zaradi svoje kvalitetne izdelave ter širokega asortimenta. Nemški proizvajalec kondomov Billy Boy pa s svojo ponudbo že postaja konkurenčen Durexu. Trenutno je svojo ponudbo razširil že kar v 30 držav po svetu. Za razliko od drugih proizvajalcev so kondomi Billy Boy poleg kvalitetne izdelave tudi posebno zabavno oblikovani. Prav njihova embalaža pa jih naredi še tako bolj vabljive. A brez skrbi, poleg estetskega vidika ima podjetje Billy Boy tudi izjemno natančen proces izdelave, ki ustreza vsem standardom EU. V ponudbi boste našli vse od klasičnih, do ekstra tanjih, XXL velikih, ter rebrastih kondomov, ki bodo navdušili še tako zahtevnega uporabnika. Billy boy kondome najdete tukaj: kondomi Billy Boy

Passante je eden najbolj cenjenih proizvajalcev kondomov v Angliji, in ima svoje izdelke v ponudbi že v kar 60 državah po svetu. Njihovo družinsko podjetje pa veliko daje na kvalitetno izdelavo, saj so kondomi izdelani z najbolj napredno tehnologijo. Njihovi najbolj priljubljeni kondomi pa so prav Passante Delay, ki preprečujejo prezgodnji izliv. Ponudbo Passante kondomov si lahko pogledate tukaj: Passante kondomi

Ostale znamke:
Fifthy Shades Of Grey, Skins, Pjur

Vrste in velikosti kondomov

Klasični: Pri klasiki ne morete zgrešiti. Vedno uporabni kondomi, nudijo maksimalno zaščito, ter povsem naravne občutke pri spolnem odnosu. Privoščite si brezskrbno zabavo z najbolj uporabno klasiko.
Njihova klasična debelina meri 0,07 mm, dolžina pa 205 mm.
Priporočamo:
Durex Classic

Stimulativni: Zaščita je lahko resnično zabavna v družbi kondomov z dodatki. Rebrasti, Žgečkljivi, ter mravljinčasti efekti bodo dodatno potencirali užitke med spolnim odnosom. Nekateri kondomi imajo rebraste detajle, ki dodatno stimulirajo, drugi pa poseben premaz, ki ustvarja različne občutke.
Priporočamo:
Billy Boy Dotted
Durex Tickle Me

Ekstra tanki: Z posebno tankimi kondomi boste v trenutku pozabili na zaščito in uživali v realističnih občutkih, ki jih ponujajo. Nudijo vam popolno varne spolne užitke v kombinaciji z naravnimi občutki. Najtanjše kondome pa je proizvedlo podjetje Durex, in se imenujejo Invisible, saj so skoraj nevidni. Njihova debelina meri zgolj 0,03 mm.
Priporočamo:
Najtanjši Durex Invisible
Billy boy Extra Thin

Za vzdržljivost: Če se vam zdi, da se vajini spolni odnosi prehitro končajo, ali pa bi sami radi doživeli boljšo kontrolo v postelji, lahko to izvedete popolnoma diskretno. Kondomi za boljšo vzdržljivost so na videz enaki kakor klasični, v njih pa se skriva poseben premaz s katerim boste pridobili veliko daljše užitke v spalnici.
Priporočamo:
Billy Boy Endurance

XXL kondomi: Če spadate med bolj obdarjene lahko izberete XXL kondome, ki vam bodo za razliko od klasičnih nudili večje udobje. Kondomi XXL v dolžino merijo kar 19,5 cm.
Priporočamo:
Billy Boy XXL