VIBRACIJSKI ANALNI ČEP SATISFYER ILICIOUS 1

VIBRACIJSKI ANALNI ČEP SATISFYER ILICIOUS 1
21. oktober 2022 Ogledov: 36
VIBRACIJSKI ANALNI ČEP SATISFYER ILICIOUS 1
Analni čepi so najbolj priljubljene igračke, namenjene analni uporabi – in prav zato vam trg ponuja ogromno različnih modelov z raznovrstnimi značilnostmi, ki zadovoljijo še tako zahtevnega uporabnika. Kot že ime pove se vstavijo v anus in dajejo uporabniku občutek polnosti, hkrati pa stimulirajo živčne končiče in povečajo intenzivnost občutkov.

    

Uporabljajo jih tako ženske kot moški, v paru ali solo. Primerni so za vsakega, ki je  »prerasel« stereotipe o analnih užitkih in si želi izkusiti nekaj novega.

Uporabljate jih tako med seksom kot tudi masturbacijo, lahko pa celo tekom dneva med vsakdanjimi opravili.

Čeprav se analni čepi med seboj razlikujejo pa imajo nekaj skupnih lastnosti:

  • V zgornjem delu (ki se vstavi v anus) so ožji, proti dnu pa se razširijo – oblika spominja na kapljico ali solzo
  • Imajo »podstavek«, ki skrbi za to, da ostanejo na svojem mestu in ne zdrsnejo pregloboko v notranjost telesa
  • V kolikor se držite navodil za uporabo so popolnoma varni, njihova uporaba pa je neboleča in prinaša užitek

    

Zakaj vibracijski analni čep?

Vibracije dražijo živčne končiče anusa in izboljšajo intenzivnost spolnega odnosa oziroma masturbacije. So odličen pripomoček pri prvih korakih v svet analnih užitkov – ker jih lahko uporabite tudi med solo užitki vam pomagajo raziskovati svoje telo in odkrivati nove erogene cone. Med spolnimi odnosi daje občutek dvojne penetracije in občutek polnosti.

   

Zakaj prav Satisfyer Ilicuous?

Eden izmed naših najbolj dovršenih in najbolj prodajanih je prav omenjeni vibracijski analni čep. Ima obilo lastnosti, po katerih se razlikuje od ostalih in zaradi katerih je naš absolutni zmagovalec kar zadeva analne spolne pripomočke. Spodaj izpostavljamo značilnosti te seks igračke, ki vas bodo zagotovo prepričale.

    - Narejen je iz silikona

Izdelan je iz mehkega, gladkega silikona, ki je varen in prijeten za uporabo. Čiščenje je enostavno – zadostujeta topla voda in milo (erotične igračke je potrebno dosledno čistiti pred in po vsaki uporabi). Iz tega razloga je telesu prijazen, ob rednem čiščenju pa preprečite potencialna vnetja in okužbe. Prav tako je združljiv z lubrikanti na VODNI osnovi, ki so pri analnih užitkih nuja.

    - Varen in udoben

Podstavek je širok, kar preprečuje zdrs čepa v notranjost telesa. Konica je ozka, kar omogoča enostavno vstavljanje brez bolečin. Prav tako je vodoodporen in zato primeren tudi za uporabo v kadi ali pod tušem.

    - Zmogljiv

Poganjata ga 2 zmogljiva motorja, ki omogočata kar 10 funkcij vibracij. Polnite ga preko magnetnega polnilca, kar pomeni, da vam ni treba nenehno skrbeti za menjavo baterijskih vložkov.

    - Uporaba z aplikacijo

Analni čep ima na podstavku gumbe za kontrolo vibracij, a še bolje je, če ga upravljate s pomočjo aplikacije Satisfyer Connect, ki jo namestite na vaš pametni telefon. S pomočjo aplikacije lahko celo ustvarite svoj način vibriranja, ki ga popolnoma prilagodite lastnim željam. Aplikacija omogoča celo povezovanje na daljavo – vaš partner lahko igračko nadzira celo z drugega konca sveta!

    - Primeren je za vse

Satisfyer Ilicious 1 je primeren za vse – tako moške kot ženske. Najdete ga v dveh različnih barvnih odtenkih – kraljevsko modri in nežni vijolični.

    

VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Satisfyer Ilicious 1 Purple

Izdelan je iz žametno gladkega silikona, ki spolzi po koži, še posebej v kombinaciji z lubrikantom. Ponuja različne funkcije vibracij in ima kar dva močna vibracijska motorja.

VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Satisfyer Ilicious 1 Petrol

 Ima ožjo konico, ki omogoča bolj enostavno in prijetno vstavljanje, širša podlaga pa poskrbi še za varnost. Analni čep poganjata 2 močna vibracijska motorja in ima različne nastavitve vibracij.