Vibratorji: uporaba, katerega izbrati in cena

Vibratorji: uporaba, katerega izbrati in cena
19. junij 2019 Ogledov: 1088
Vibratorji: uporaba, katerega izbrati in cena

Razmišljate o nakupu vibratorja vendar me veste kateri bi bil pravi za vas? Vibratorji se ločijo glede na njihovo uporabo, in jih lahko razdelimo v posamezne kategorije. Vse od klasičnih vibratorjev, rabbit vibratorjev z dvojno stimulacijo, luksuznih vibratorjev, ter žepnih prijateljev do vibracijskih masažerjev. V naslednjih vrsticah si lahko preberete vse o vrstah, ter cenah, s pomočjo katerih se boste lažje odločili kateri vibrator bo za vas najboljša izbira.

Klasični vibratorji

Klasični vibratorji so odlični za vaginalno uporabo in kljub svoji preprosti obliki zagotavljajo maksimalne užitke. Rebrasti dodatki na ohišju, ter multi funkcijske nastavitve pa poskrbijo za stopnjevanje užitkov med samo penetracijo. Njihove velikosti se razlikujejo vse od večjih ljubimcev, do majhnih žepnih velikosti, ki jih lahko vzamete s seboj kamorkoli greste.

Ponudbo in cene vibratorjev si oglejte tukaj: klasični vibratorji

Žepni

Vibrator Lastic Pocket Dolphin
Mini vibrator za maksi užitke! Žepni delfinček, ki ne izgleda kakor vibrator in ga lahko diskretno nosite tudi v torbici. Priznano podjetje Adrien Lastic.

Rabbit vibratorji

Za vse, ki imate radi dvojno stimulacijo, je popolna izbira rabbit vibrator. Tako klicani zajček ima poleg klasičnega vibratorja tudi poseben nastavek za stimulacijo klitorisa. Prav z dvojno stimulacijo pa lahko ženska doživi najbolj intenzivne vrhunce kakor kadarkoli. Nekateri rabbit vibratorji pa imajo poleg nastavka za klitoris tudi vrtečo glavico, ter kroglice v notranjosti, ki v celoti ponujajo edinstveno doživetje.

Ponudbo in cene vibratorjev si oglejte tukaj: Rabbit vibratorji

Vibratorji za G točko

Ste že našle svojo G točko? G točka je skrita v notranjosti vaginalne stene in poleg klitorisa predstavlja eno najbolj občutljivih mest na ženskem telesu. S stimulacijo G točke lahko doživite visoko intenzivne orgazme, v nekaterih primerih tudi ejakulacijo. Za lažji doseg te famozne točke, pa lahko raziskujete tudi z posebno izdelanimi vibratorji, ki imajo upognjeno konico za hitro in močno stimulacijo.

Ponudbo in cene vibratorjev si oglejte tukaj: vibratorji za G točko

Pametni vibratorji

Tehnološki napredek je viden tudi v erotični industriji, dokaz pa so pametni vibratorji , ki jih lahko povežete z vašim pametnim telefonom. Android ali Ios sistem, pametni vibratorji imajo posebno aplikacijo, ki jo lahko naložite preko trgovine in z njo pridobite kar nekaj dodatnih funkcij, ki jih lahko nastavljate sami, ali to prepustite partnerju, ne glede na razdaljo, ki vaju ločuje. Aplikacija omogoča risanje vzorcev vibriranja, merilec orgazmov, ustvarjanje vibracij glede na ritem glasbe, ter mnoge druge možnosti s katerimi bo igranje med rjuhami postalo še bolj zabavno.

Svetovni uspešnici podjetja OhMiBod dokazujeta, da ste lahko kljub razdalji lahko še posebno povezani. Z brezplačno aplikacijo, ki jo naložite na pametni telefon pridobite veliko novih funkcij opravljanja. Seveda pa se lahko poigrate tudi klasično. Raziščite povsem novi svet erotičnih igračk, ki se skriva v igrivih in domiselnih pametnih igračkah.

Vodoodporni

Kdo pravi, da se more vsa nagajiva zabava dogajati le v postelji? Mogoče si kdaj zaželite prav posebno kopel kjer lahko pozabite na vse skrbi in uživate v senzualnih občutkih, ki jih prinaša vaš najljubši vibrator. Sedaj se lahko brezskrbno potopite v mokro doživetje z vodoodpornimi vibratorji, ki jih ne motijo vodni užitki, in vam z veseljem popestrijo le te.

Ponudbo in cene vibratorjev si oglejte tukaj: vodoodporni vibratorji

 

Ste našli pravega?

Si želite povsem klasičnega, ali bi rajši luksuznega? Vse od dvojne stimulacije, do pametne. Na voljo je resnično široka paleta vibratorjev, ki se razlikujejo po svojem načinu uporabe ter seveda tudi funkcijah, ki jih ponujajo. Pri nakupu se najprej vprašajte kaj mi je všeč, ter kaj potrebujem. Tako bo izbira postala veliko lažja, in pred vami se bo kmalu prikazal vibrator, ki bo srečni izbranec za krajšanje vročih uric med rjuhami.

Vaš sanjski vibrator je le en klik stran: vibratorji v spletni trgovina Sveterotike