VODIČ ZA PRVI ANALNI SEKS

VODIČ ZA PRVI ANALNI SEKS
10. junij 2020 Ogledov: 2392
VODIČ ZA PRVI ANALNI SEKS

Saj poznate te občutke: Drhtenje, razburljivost, strah,.. Ko je nekaj prvič smo vsi enaki. Toda, ko gre za tak poseben dogodek, smo vsi malo bolj nervozni. A brez skrbi, v našem članku vas bomo u uporabnimi nasveti pripravili na tisti veliki prvi analni seks. Sledite vodiču, ki vas popelje vse od priprave do prijetnih občutkov.

 

 

Na kaj morate biti pozorni pred prvimi analnimi odnosi?


Dve besedi: INTIMNA HIGIENA

Intimna higiena je ključnega pomena. Pred analnim seksom se morate odpraviti v kopalnico in se temeljito umiti. Topla voda in nekaj intimnega mila sta že dovolj. Pomembno je, da je tudi rektum prazen. Če imate še vedno skrbi in želite biti na varni strani, lahko uporabite tudi analni tuš - s toplo vodo ali dodatkom zelišč (npr. Kamilice). Najbolj učinkovito in enostavno pa je čiščenje s klistirjem. Klistirji so na voljo v različnih oblikah in vam omogočajo hitro pripravo na analne odnose ter posledično brezskrbno doživetje.

Uporaba klistirja

Enostavno napolnite pumpico s toplo vodo in vstavite nastavek v anus. S črpanjem vode boste izpirali anus in se tako temeljito pripravili na odnose. Pred uporabo klistirja pa si preberite spodnje nasvete.

 

 

Ponudbo klistirjev lahko najdete na tej povezavi.

 

ANALNA PREDIGRA

Ko končate s čiščenjem, lahko začnete z nežno masažo anusa. Da, dragi moški, tudi pri analnih odnosih je potrebna sprostitev ljubljene osebe oziroma ' analna predigra'. Analna predigra naj bo sestavljena iz:

  • Masaže anusa: S prstom lahko nežno masirate okolico anusa, kasneje pa tudi odprtino.
  • Priprave maziv: Pred odnosi nanesite lubrikant (Priporočljivo, da je analni lubrikant) in počasi stimulirajte anus. Za dodatno sprostitev pa lahko pred tem uporabite tudi sredstva za sprostitev, kot so analna razpršila in geli, ki zmanjšajo občutljivost na tem področju.

 

.. Pa začnimo!

 

Če se počutite, da ste pripravljeni, lahko začnete! Po tem, ko ste nanesli lubrikant - Za razliko od nožnice se anus ne more vlažiti in potrebuje podporo pri tem, lahko začnete z vstavljanjem pripomočka ali odnosi s partnerjem. V idealnem primeru ne smete čutiti bolečine, ravno nasprotno prijetne občutke. Okoli anusa se namreč nahajajo številni živčni končiči, ki so zelo erogeni in zagotavljajo intenzivno stimulacijo. Poleg stimulacije na anusu G-točko stimulira tudi črevesna stena. Za pravo eksplozijo pa vmes dodatno razvajajte še klitoris. Užitki so zagotovljeni!

Pred/med odnosi s partnerjem pa lahko uporabite tudi različne analne pripomočke kot so čepki, kroglice ali vibratorji. Za začetnike so na voljo tudi manjše in bolj klasične oblike s katerimi boste lahko prijetno odkrivali nov svet erotičnih občutkov. 

 

Top 3 pripomočki za začetnike


Analni čep Precious Metals (Small)

Kovinski analni čep manjše velikosti

14,99€

Analni stimulator Anal Love Beads

Analne kroglice s katerimi lahko preizkušate občutke vse od manjše do večje

6,99€

Analni vibracijski čep Fsog Delicious Fullness

Analni čep klasične oblike v manjši velikosti z dodatkom vibracij

34,95€


Celotno ponudbo analnih erotičnih pripomočkov si lahko pogledate tukaj


Veliki NE pri analnih odnosih

Ne dovolite, da boste prisiljeni storiti nekaj kar ne želite. Analni seks zahteva veliko zaupanja v partnerja zato je pomembno, da ste 100% pripravljeni delite svojo zadnjico z njim.

Vagina -> Anus: DA , Anus -> Vagina: NE! Ne glede na to kako čista je vaša analna odprtina, je potrebno prehod iz analnega seksa na vaginalnega narediti le, če ste med odnosi uporabljali kondom, ki ga boste potem zamenjali, ali se vaš ljubimec vmes očisti z milom in toplo vodo. Če tega ne storite lahko pride tudi do okužb.

Ne začnite nepripravljeni. Anus je delikaten del telesa, zato vedno poskrbite, da boste na odnose pripravljeni in pred njimi sproščeni do te mere, da le te ne bodo (preveč) boleči.

Nikoli ne izvajajte analnih odnosov brez lubrikanta – Analna odprtina za razliko od vagine ne proizvaja svojega lastnega vlaženja. Z lubrikantom pa bodo vaši odnosi tudi veliko bolj prijetni.