We-Vibe vibrator, ki združuje pare!

We-Vibe vibrator, ki združuje pare!
02. december 2 Ogledov: 812
We-Vibe vibrator, ki združuje pare!

Če se radi med rjuhami poigrate tudi v družbi erotičnih pripomočkov, boste ob We-Vibe 4 Plus vibratorju povsem navdušeni.

Brez uporabe rok vama bo namreč družbo delal v kateremkoli položaju se bosta nahajala. Vendar kako? Odgovor leži v ergonomsko oblikovanemu vibratorju, ki ga vstavite v nožnico in nebo motil med vajinimi spolnimi odnosi. Ravno nasprotno, občutki ob souporabi vibratorja bodo orgazmični za oba partnerja! To je pripomoček, ki nebo kradel vajinih dragocenih minut med intimni trenutki, vendar zgolj dodal neverjetno stimulacijo G točke in klitorisa v kombinaciji z nežnimi vibracijami.

Povezana tudi, ko nista skupaj!

Povežita se tudi takrat, ko vaju ločuje razdalja. We-Vibe je najbolj tehnološko napredni vibrator za pare, saj se lahko s pomočjo mobilne aplikacije z njim povežete iz kateregakoli kontinenta. Preprosto naložite brezplačno aplikacijo preko Google Store ali App Store, in se povežite z vibratorjem. Z risanjem po ekranu telefona boste lahko ustvarjali poljubne vzorce vibracij ali pa to nalogo prepustili vašemu partnerju. Seks na daljavo bo dobil popolnoma nove razsežnosti, z We-Vibe 4 Plus vibratorjem, ki združuje!

We-Vibe lahko najdete tukaj.