Zakaj ljudje uporabljajo analne čepe?

Zakaj ljudje uporabljajo analne čepe?

Zakaj ljudje uporabljajo analne čepe?

Izmed vseh erotičnih igračk so za uporabnike gotovo eni izmed najbolj zanimivih analni čepi- imajo posebno obliko, z zoženo konico, ki poskrbi za enostavno vstavljanje in držalom na koncu, ki prepreči, da bi čep ušel v notranjost anusa.

Medtem, ko je skoraj vsakomur jasno KAKO se uporabljajo, se večkrat pojavi vprašanje “ZAKAJ??” ljudje uporabljajo analne čepe? Če želite vedeti, zakaj vedno več zadovoljnih uporabnikov naravnost obožuje te čudovite igračke berite naprej in pojasnili vam bomo!

 

Zakaj moški uporabljajo analne čepe?

Lahko bi rekli, da so moški dejansko ustvarjeni s svojo vejo živčevja v predelu prostate in anusa, da bi uživali v analni penetraciji. Prostata je izjemna žleza, ki je neverjetno občutljiva in se počuti posebej seksi, ko je deležna nežne stimulacije, ter se nahaja približno dva do tri centimetre v notranjosti, v sprednji steni anusa. Morda ste že slišali za molžo prostate iz filmov, kot je Ameriška pita (American Pie) in živa resnica je, da lahko moški doživi orgazem in/ali celo ejakuira le ob stimulaciji njegove prostate. Ti orgazmi so po pripovedovanjih še bolj intenzivni kot orgazmi pri stimulaciji penisa, kar povzroči da celo telo krčevito drhti!

Z uporabo ukrivljenega analnega čepa, ali specialne igračke za stimulacijo moške prostate boste torej zadeli ravno pravo mesto užitka. Ob dodatni stimulaciji prostate boste spremenili vse od masturbacije, preko oralne stimulacije, do „doggy style“ seksa (ali katerega koli drugega položaja!), v uživanje še ne-videnih dimenzij. Občutki bodo senzacionalni! Pri vsem tem pa ne gre le za prostato. Ker se mišice medeničnega dna začnejo med orgazmom krčiti, se obenem tudi analne mišice okoli čepa začnejo krčiti in to povzroči bolj intenzivne orgazme, ki so veliko močnejši, kot ob seksu brez dodatno vstavljenega čepa. Posledično pa se izboljša tudi moč in trajanje vašega vrhunca.

 

Zakaj ženske uporabljajo analne čepe?

Eden največjih seks mitov je, da ženske ne uživajo v analnem seksu in da v njem participirajo le zato, da bi ustregle partnerju. To preprosto ni res. Z uporaba analnega čepa lahko vse vrste seksa postanejo za žensko (in njenega partnerja) še bolj prijetne in intenzivne. Analni čep ustvari še večji pritisk na zadnjo vaginalno steno, kar povečuje raven občutka ki ga ženska doživlja – v kombinaciji z dildom, vibratorjem ali partnerjevim penisom. Mnoge ženske zelo uživajo s pomočjo vstavljenega analnega čepa tudi takrat, ko prejemajo oralni seks.

Ob vrhuncu orgazma bodo popadki okoli analnega čepa ustvarili občutek, ki bo veliko bolj intenziven, kot brez tega pripomočka. Čep pa obenem vzpodbuja tudi živčne končiče okoli zadnjične odprtine, ki so ponavadi spregledani. Nekatere ženske uporabljajo analne čepe tudi zato, da povečajo partnerjev užitek med penetracijo. Z vstavitvijo analnega čepa se namreč zmanjša prostor v predelu medenico in kot posledica je tudi vagina občutiti veliko ožja. Višji tlak in dodatno tekstura čepa, prav tako poskrbita, da je njena vagina na občutek drugačna in zelo prijetna.

 

Zato pogumno preizkusite enega izmed analnih čepov iz naše pestre ponudbe, ter spremenite običajen seks v pravo senzacijo: KLIK


21. julij 2017