ZANJ: Kako jo obnoreti in zadovoljiti v postelji

ZANJ: Kako jo obnoreti in zadovoljiti v postelji
28. februar 2019 Ogledov: 1443
ZANJ: Kako jo obnoreti in zadovoljiti v postelji

Vse se prične pri vroči predigri, ki jo vsekakor ne smete preskočiti. Ženske so bolj kompleksna bitja, in za skok med rjuhe potrebujejo tudi predigro, ki jih lahko dokončno razvname in popelje v izredno strastne odnose. Vzemite si čas in se ji posvetite. Ženske obožujejo pozorne moške, ki jim je užitek ljubimke enako pomemben kot lastni!

 

Uvod

Ob prvem koraku v spalnico jo boste osvojili že s svojo podobo. Poskrbite za urejenost, lahko pa jo pričakate tudi v zapeljivih spodnjicah, ki bodo poudarjale vašo moškost. Željo po spolnosti namreč spodbuja tudi vaša podoba. Odišavite se s feromonsko dišavo in jo pričakajte v romantičnem ambientu ob kateremu bo že komaj čakala vaše strastne dotike.

 

 

Predigra

Začnite počasi in nadaljujte hitro, to je formula ob kateri jo boste popolnoma obnoreli. Počasna in čutna predigra je pri ženskah še posebej pomembna iz vidika sproščanja telesa ter uvoda v bolj strastne spolne odnose. Za predigro lahko uporabite svoje oralne sposobnosti, prste, lahko pa se vama pridružijo tudi erotični pripomočki. Poleg intimne stimulacije pa ne pozabite tudi na druge erogene cone na ženskem telesu, kot so bradavičke.

 

Popestrite klasično vrsto stimulacije s prijetnim preobratom:

- Oralno zadovoljevanje

Oralno zadovoljevanje je lahko še posebej zabavno v družbi slastnih oralnih gelov, ki bodo intimne predele spremenili v pravo poslastico. Izberete lahko klasični gel z okusom poljubnega sadeža, ali gel, ki poleg okusa ponuja tudi stimulativne učinke ob nanosu na klitoris.

GLOSS Shunga

- Zadovoljevanje s prsti

Ženske imajo rade takšno vrsto stimulacije, sedaj pa bodo še bolj uživale v njej. Klasično zadovoljevanje lahko zamenjate s seksi preobratom, ki vključuje poseben nastavek za prste. Nastavek za prste bo vaš prst spremenilo v pravo ekstazo, saj vključuje posebne rebraste izrastke, ki ob penetraciji dodatno stimulirajo notranjost nožnice. V tem trenutku pa bo že popolnoma razvneta!

Stimulator Lust Finger

- Ne pozabite na bradavičke

Ali ste vedeli, da s stimulacijo bradavičk še bolj spodbujate ženski libido? Bradavičke so ene izmed glavnih erogenih con, ki pa jih velikokrat zapostavljamo. Na bradavičkah lahko uporabite različne pripomočke, lahko pa na njih tudi nanesete stimulativni gel, ki pa bo ustvarjal čarovnijo vse od predigre do zaključka odnosov.

 

Spolni odnosi

.. Ko boste zaključili z vročo predigro pa se spustite v strastne odnose, ki pa jih lahko popestrite z uporabo erotičnih pripomočkov. Med odnosi namreč lahko uporabljata stimulatorje klitorisa, ki jo bodo popeljali do še močnejših zaključkov. Dvojna stimulacija namreč povzroča neverjetne tresljaje ob katerih bo klonila vsaka ženska. V kolikor se želite še bolj povezati s partnerico pa izberite enega izmed vibratorjev za pare, ki ga lahko uporabljata skupaj.

Ob erotičnih pripomočkih pa na klitoris nanesite še enega izmed ženskih stimulansov, ki spodbujajo stimulacijo ženskih intimnih predelov in tako lažje doseganje orgazmov. V kombinaciji z vsemi nasveti pa jo boste lahko vedno popeljali do velikega 'O'!

 

KAKO JO OBNORETI?

  • Ne hitite, vzemite si čas
  • Bodite urejeni
  • Ne preskočite predigre
  • Bodite inovativni in jo presenetite z novimi načini stimulacije
  • Uporabljajte pripomočke za dodatno stimulacijo in lažje doseganje orgazmov

 

Pokažite ji, da so vam njeni užitki in vrhunci enako pomembni kot vaši.