Ženska ejakulacija (squirting)

02. december 2 Ogledov: 3226
Ženska ejakulacija (squirting)

Ja, to je res – tudi ženske lahko dosežete ejakulacijo!

 

Sedaj se lahko naučite kako povzročiti ejakulacijo s pomočjo svojega partnerja ali vibratorja za G-točko. V primeru, da se G-točka pravilno stimulira (spodbuja), je večina žensk sposobna proizvajati tekočino. Za doseganje ejakulacije je potreben čas in praksa, tako kot pri vseh drugih stvareh, ki jih je vredno čakati. Pred začetkom stimulacije je zelo pomembno, da se počutite sproščene in popolnoma vzburjene. V naši spletni trgovini vam ponujamo kar nekaj tovrstnih izdelkov. Lahko si jih pogledate na naslednji povezavi: KLIK

KJE SE NAHAJA G-TOČKA?

Da bi našle G-točko, vstavite svoj prst ali prst partnerja v notranjost, ki naj bo obrnjen v smeri trebuha in nato nežno poiščite občutljivo točko, ki se nahaja približno 5-8 cm v notranjosti vagine. G-točka se od ostalih predelov vagine razlikuje po teksturi, saj je omenjena površina malo bolj groba.

STIMULACIJA G-TOČKE

Treba je poudariti, da med stimuliranjem G-točke so nekatere ženske izjemno zadovoljne in vesele, drugih to ne bo preveč motilo in so tudi ženske, ki se jim zdi to nadležno. Toda, če želite doseči žensko ejakulacijo je potrebno dražiti in stimulirati G-točko. Za stimulacijo G-točke lahko uporabljate svoj prst, prst partnerja, več različnih spolnih položajev kot so npr. položaj po pasje ali položaj, ko ženska sede na partnerja z hrbtom obrnjena proti njemu ali pa preprosto uporabite vibrator, ki je posebno oblikovan za G-točko.

VIBRATORJI ZA G-TOČKO:

KLIK

Med draženjem G-točke, lahko dobite občutek, kot da želite urinirati, kar je lahko neprijetno za nekatere ženske, vendar če ste pred kratkim izpraznili mehur, potem preprosto nadaljujte z stimulacijo in potrebo po uriniranju bodo kmalu nadomestili neverjetno zadovoljivi občutki. Za doseganje orgazma G-točke boste lahko potrebovali kar nekaj časa, vendar verjemite, da je vredno počakati!

OSNOVE PRI DOSEGANJU ŽENSKE EJAKULACIJE

1. Najprej začnite s stimulacijo klitorisa

2. Nato poiščite svojo G-točko

3. Stimulirajte G-točko s pomočjo svojega prsta, prsta partnerja ali posebno oblikovanega vibratorja za G-točko.

4. Nadaljujte dokler ne začutite intenzivne občutke globoko v vagini.

5. Napnite mišice med orgazmom 6. Ejakulacija!