ŽENSKA EROTIČNA OBLAČILA: Kaj moške privlači

ŽENSKA EROTIČNA OBLAČILA: Kaj moške privlači
04. november 2019 Ogledov: 768
ŽENSKA EROTIČNA OBLAČILA: Kaj moške privlači

 

Je moškim res vseeno ali nosite erotična oblačila? Odgovor je ne! Čeprav moški v osnovi niso tako pozorni na izbiro oblačil.. Zagotovo ste jih že kdaj vprašala: '' Ti je všeč moj nov modrček?''.. Saj sami niso opazili, da imaš novega.. A roko na srce, še vedno so vizualna bitja! Ko se boste prikazale v seksi perilu verjemite, da vas v tej podobi ne bo nikoli pozabil.. In ne le to, vse ga bo še dodatno vzburilo. Zato ženske, privoščite si erotična oblačila in se poigrajte z njegovo domišljijo!

 

 

Naša radovednost pa sega dlje.. Torej kaj naj kupim, da mu bo všeč? Tisto kar si sama želiš! Moški so povedali, da se sami ne odzivajo na to kakšno erotično perilo nosite, vendar kako privlačne in drugačne ste v njem. Zagotovo si ob pogledu na vas ne bo zapomnil vseh detajlov cvetlic in kristalčkov, bo pa si zapolnil vašo seksi podobo. Moški enostavno obožujejo raznolikost v spalnici, in to boste med drugimi dosegle tudi z erotičnimi kosi.

Seveda ne škodi, da so vaši kosi rahlo prosojni in žgečkljivi. To je dodaten plus. (smeh)

Čipkasto

Daaaaaa! Čipkasto pomeni prosojno, torej več golote za njegove oči. Moški obožujejo vse kar odkriva čimveč delčkov telesa. A tukaj nastopite vi, da se dodatno poigrate z njegovo domišljijo in ne izberete kosa, ki je v celoti prosojen. Naj se še malo potrudi, da pride do prave 'nagrade'. To ga bomo dodatno razgrelo.

 

 

Push up perilo

Ok, sedaj pa smo bližje.. Perilo s push up učinkom je odlično in ga moški resnično obožujejo. Sovražimo rek, da je push up gulfanje – Z njim enostavno lahko poudarite svoj dekolte in že pred spolnimi odnosi preusmerite poglede na oprsje. To pomeni, da bo moška spodnja glava aktivirana že prej zaradi česar bo še bolj vroče!

 

 

Teddy in body

Teddy in body je zelo zabaven kos zato, ker skriva veliko več kot je sprva videti. Ta erotični kos ima namreč dodatek presenečenja, saj moški sprva mislijo, da gre zgolj za oprijeto majico. Ko boste spustile krilo pa se bo pod njem skrival oprijet body, ki ga boste pred odnosi enostavno odpele. Moški pravijo, da je to ekstraaaa seksi.

 

 

Negliže

Negližeji so zelo priljubljeni pri moških saj imajo v večini primerov žgečkljive detajle/odprtine/trakove, ki dodatno razkrivajo golo kožo.. A ne preveč, še vedno je aktivna domišljija. Negližeji so lahkotni in odlična izbira tudi za bolj posebne priložnosti kot so valentinovo, obletnica,..

 

 

 

Seveda je izbira perila odvisna tudi od okusa posameznika. Nekateri imajo radi mrežasto, drugi bi te raje videli v nežnem negližeju, zadnji pa mogoče v kakšni fetiš opravi. Okusi se razlikujejo in vi imate možnost eksperemintirati pri izbiri erotičnih kosov.


Povprašale smo moške… ''Kakšno erotično perilo pa imaš ti rad?''..  In to so njihovi odgovori. Uživajte!

 

'' Imam velik fetiš na korzete in pasove za nogavice.. Nevem zakaj vendar mi je to resnično seksi.. Komaj čakam, da jo odvijem. '' Boris

'' Ne rabiš spodnjega perila. Samo obleci široko pižamo brez spodnjih hlačk in to je to kar me bo vrglo na kolena. '' Martin

'' Mrežaste nogavičke, pasovi za nogavice in minimalistično trakovi – Uh to me podžge! '' Aleks

'' Moškim je vseeno za spodnje perilo. To je način, da se ženska počuti seksi. A to je zame ok, saj tako pride v to seksi razpoloženje. Toda večina moških se lahko vzburi tudi brez tega. Mene vzburja že to, da slečem mojo ženo iz njenih jeans hlačk.. '' Jan, 34

'' Karkoli v čemer se ona počuti seksi! Aja.. pa mogoče nogavice. '' Matej, 40

'' Črna čipka v kakršnikoli obliki. '' Sandi

 

Celotno izbiro erotičnega perila si lahko ogledate na tej povezavi