BODY Sylvie

Body Sylevie je privlačen kos, ki kar izžareva erotično energijo. Body ima posebno izrezane detajle, ki razkrivajo nekaj več gole kože na bokih, pod prsmi, ter na hrbtu kjer ga sestavljajo zgolj trakovi za zavezovanje. Na sredinskem delu ga krasi kovinska zadrga, ki dodatno popestri podobo. Izdelan je iz visoko kakovostnega vinila evropske izdelave, ki se prilagodi telesu in je zelo udoben za nošenje. Izberite kvaliteten kos oblačila v katerem se boste tako počutile, kakor tudi izgledale fantastično. Body Sylevie lahko nosite kakor klasični body, ali erotični kos, ki je namenjen le izbrančevim očem.
Nizko kot 14,00 € Redna cena 27,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SYLVIE S/M, SYLVIE L/XL

Body Sylevie je privlačen kos, ki kar izžareva erotično energijo.

 

Body ima posebno izrezane detajle, ki razkrivajo nekaj več gole kože na bokih, pod prsmi, ter na hrbtu kjer ga sestavljajo zgolj trakovi za zavezovanje. Na sredinskem delu ga krasi kovinska zadrga, ki dodatno popestri podobo. Izdelan je iz visoko kakovostnega vinila evropske izdelave, ki se prilagodi telesu in je zelo udoben za nošenje. Izberite kvaliteten kos oblačila v katerem se boste tako počutile, kakor tudi izgledale fantastično. Body Sylevie lahko nosite kakor klasični body, ali erotični kos, ki je namenjen le izbrančevim očem.

 

 7Heaven je edinstvena blagovna znamka, ki ne sledi trendom, vendar jih ustvarja. Njihovi izdelki so luksuzni, a obenem še vedno cenovno dostopni. Materiali njihovih oblačil so visoko kakovostni, in so večinoma evropskega porekla, pri čemer jih veliko sestavlja vinil/umetno usnje izdelano na Poljskem. 7Heaven je znamka, ki se ne boji eksperimentiranja in rada preseneča. Prav take pa so tudi njihove uporabnice. Drznite si biti drugačne, v unikatnih erotičnih kosih podjetja 7Heaven!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA7Heaven
DodatnoVelikost: S/M, L/XL
MaterialVinil
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDa
SušilecNe
Primerno zaŽenske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODY Sylvie
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki