BODY Valeria Black

Prepustite se brezčasni eleganci nežne cvetlične čipke. Natančno izdelan body Valerie je pravi izraz čutnosti, ki zlahka združuje gracioznost in privlačnost. Luksuzna tkanina objame vašo silhueto, graciozno oblikuje vsako oblino in poudari vašo naravno lepoto. Ponaša se z očarljivim globokim izrezom, zasnovanim tako, da poudari vašo ženstvenost in pritegne pozornost na vaše najbolj očarljive obline. S svojim dizajnom brez rokavov ponuja privlačen vpogled v vaša vitka ramena, kar vam omogoča, da izžarevate samozavest. Celote kroj polepša vašo postavo, poudari vaš vitek pas in vašemu izgledu doda kanček skrivnostnosti. Pritegnite pozornost, objemite svojo ženstvenost in sprostite svojo drznost s tem izvrstnim kosom. Body Valeria ima moč, da dvigne vašo samozavest in proslavi vašo edinstvenost. Naj bo body Valeria vaše skrivno orožje pri izražanju vaše čutnosti in očaranju src okolice.
Nizko kot 16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
LC34446-2-S, LC34446-2-M, LC34446-2-L

Prepustite se brezčasni eleganci nežne cvetlične čipke.

   

Natančno izdelan body Valerie je pravi izraz čutnosti, ki zlahka združuje gracioznost in privlačnost. Luksuzna tkanina objame vašo silhueto, graciozno oblikuje vsako oblino in poudari vašo naravno lepoto.

Ponaša se z očarljivim globokim izrezom, zasnovanim tako, da poudari vašo ženstvenost in pritegne pozornost na vaše najbolj očarljive obline. S svojim dizajnom brez rokavov ponuja privlačen vpogled v vaša vitka ramena, kar vam omogoča, da izžarevate samozavest.

Celote kroj polepša vašo postavo, poudari vaš vitek pas in vašemu izgledu doda kanček skrivnostnosti.

Pritegnite pozornost, objemite svojo ženstvenost in sprostite svojo drznost  s tem izvrstnim kosom. Body Valeria ima moč, da dvigne vašo samozavest in proslavi vašo edinstvenost.

Naj bo body Valeria vaše skrivno orožje pri izražanju vaše čutnosti in očaranju src okolice. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svet erotike 2024
Material Poliester
Temperatura pranja 30°C ročno pranje
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Ne
Sušilec Ne
Sestava 95% poliester, 5% elastan
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODY Valeria Black
Vaša ocena