BODY Passion Virgin

Minimalističen in seksi, body Virgin mu bo vzel dih! Pokažite mu svojo drzno plat z oprijetim bodyem, ki ga sestavlja unikaten dizajn. Body Virgin je izdelan iz svetleče lame, ki spominja na videz usnja, ter čipke, s katero se odlično dopolnjujeta. Bočna stran telesa bo popolnoma odprta, medtem, ko bo body krasi le sredinski del. Intimni predeli in oprsje so pokriti z nežno vzorčasto čipko. Drznite se biti drugačne in izberite vroči body Virgin.
Nizko kot 10,79 € Redna cena 35,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
BODY VIRGIN S/M, BODY VIRGIN L/XL

Minimalističen in seksi, body Virgin mu bo vzel dih!

 

Pokažite mu svojo drzno plat z oprijetim bodyem, ki ga sestavlja unikaten dizajn. Body Virgin je izdelan iz svetleče lame, ki spominja na videz usnja, ter čipke, s katero se odlično dopolnjujeta. Bočna stran telesa bo popolnoma odprta, medtem, ko bo body krasi le sredinski del. Intimni predeli in oprsje so pokriti z nežno vzorčasto čipko. Drznite se biti drugačne in izberite vroči body Virgin.

Body Virgin je zapakiran v lični embalaži, ki je primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion
Dodatno

Velikost: S/M, L/XL

Material: 63% Poliamid, 8% Elastan, 29% Poliester

Material Mešanica
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODY Passion Virgin
Vaša ocena
Top prodajni artikli