BODYSTOCKING Passion BS008 Black

Nešteto majhnih odprtinic skozi katere bodo v luč intimnih trenutkov pogumno izstopile spevne ženstvenosti vašega telesa.
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BS008 Black

Nešteto majhnih odprtinic skozi katere bodo v luč intimnih trenutkov pogumno izstopile spevne ženstvenosti vašega telesa.

 

Kostum pred vami je celotelesno oblačilo, katerega gradijo mnoge med seboj različne si izvezenine, ki se združujejo v vzorce in katere mestoma predeljujejo zdaj ostre, zdaj mehke linije. Skrbno izbrani materiali kostuma ga delajo udobnega za nošenje ter prilagodljivega različnim velikostim in oblikam postav.

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Embalaža, v kateri prejmete izdelek je nadvse sofisticirano oblikovana in primerna za obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno

Material: 85% poliamid, 15% elastan

Velikost: Enotna S/L

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODYSTOCKING Passion BS008 Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli