BODYSTOCKING Passion BS010 White

Oblecite čutno belo mrežo in osvojite izbranca. Bodystocking BS010 je na voljo v beli barvi, ki bo poudarila vaše atribute. Klasičen kroj z naramnicami popestrijo vzorčasti detajli, ki se nadaljujejo po celotni površini kostuma. Bodystocking BS010 ima na sredinskem delu odprtino, ki bo odkrila vaše intimne predele. Mrežasto je seksi, pokažite se mu v očarljivem in visoko kvalitetnem bodystockingu BS010 White.
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BS010 WHITE

Oblecite čutno belo mrežo in osvojite izbranca.

 

Bodystocking BS010 je na voljo v beli barvi, ki bo poudarila vaše atribute. Klasičen kroj z naramnicami popestrijo vzorčasti detajli, ki se nadaljujejo po celotni površini kostuma. Bodystocking BS010 ima na sredinskem delu odprtino, ki bo odkrila vaše intimne predele. Mrežasto je seksi, pokažite se mu v očarljivem in visoko kvalitetnem bodystockingu BS010 White.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 92% Poliamid in 8% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Bela
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODYSTOCKING Passion BS010 White
Vaša ocena
Top prodajni artikli