BODYSTOCKING Passion BS014 Red

Ne skrivajte svojih zapeljivih čarov in prečudovitih intimnih delov vašega telesa. S super poživljajočo erotično bodystocking oblekico, izdelano iz elastičnega, raztegljivega in nežno mehkega materiala boste zasijali v pravi luči. Rdeča mrežasta in lepo se prilagajoča tkanina z odprtim mednožjem bo razorožila še tako zahtevnega partnerja in vas navdala z zadovoljstvom takoj, ko jo boste oblekli.
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BS014 Red

Pokažite prečudovite intimne dele vašega telesa.

 

Rdeča mrežasta in lepo se prilagajoča tkanina z odprtim mednožjem bo razorožila še tako zahtevnega partnerja in vas navdala z zadovoljstvom takoj, ko jo boste oblekli. S super poživljajočo erotično bodystocking oblekico, izdelano iz elastičnega, raztegljivega in nežno mehkega materiala boste zasijali v pravi luči. Rdeča mrežasta in lepo se prilagajoča tkanina z odprtim mednožjem bo razorožila še tako zahtevnega partnerja.

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Embalaža, v kateri prejmete izdelek, je oblikovana sofisticirano in je primerna za obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
VelikostiEnotna S/L
Dodatno

Material: 80% poliamid, 20% elastan

Velikost: Enotna S/L

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialPoliamid
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Primerno zaŽenske
BarvaRdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODYSTOCKING Passion BS014 Red
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli