BODYSTOCKING Passion BS032 Black

Ste mogoče malce sramežljive narave in ste mnenja, da niste dovolj zapeljive? Neumnost. Mi imamo rešitev za vas! Odenite se v mrežasto oblekico v črni ali rdeči barvi, ki spretno in drzno odkriva prelestne dele vašega telesa. Dovolite si poudariti svoje obline in postanite bolj izzivalne do vašega partnerja.
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BS032 Black

Ste mogoče malce sramežljive narave in ste mnenja, da niste dovolj zapeljive? Neumnost.

 

Mi imamo rešitev za vas! Odenite se v mrežasto oblekico v črni ali rdeči barvi, ki spretno in drzno odkriva prelestne dele vašega telesa. Dovolite si poudariti svoje obline in postanite bolj izzivalne do vašega partnerja. Zagotavljamo vam, da se ga nikoli ne boste naveličale prav tako pa vam ga ne bo potrebno sleči tudi med najbolj divjo akcijo, saj je v razkoraku odprt. Proizvajalec je uporabil kvalitetne in prilagodljive materiale in s tem poskrbel za potreben užitek.

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Embalaža, v kateri prejmete izdelek, je oblikovana sofisticirano in je primerna za obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno

Material: 80% poliamid, 20% elastan

Velikost: Enotna S/L

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODYSTOCKING Passion BS032 Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli