BODYSTOCKING Passion BS036 Red

Predstavljamo vam najbolj ekstravaganten bodystocking do sedaj. BS036 je prava čarovnija vzorcev, ki bodo krasili vaše poželjivo telo. Čipkasti vzorci vrtnice ter drzne vezi, ki potekajo po celotni bočni dolžini, tvorijo celoto, ki se ji nebo moral upreti noben moški. Da se bosta lahko takoj prepustila vajinemu intimnemu razvajanju, pa bo poskrbela odprtina na sredini kostuma. Prepustita se vajini vroči romanci in prebudita nore strasti v dvoje.
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BS036 RED

Predstavljamo vam najbolj ekstravaganten bodystocking do sedaj.

 

BS036 je prava čarovnija vzorcev, ki bodo krasili vaše poželjivo telo. Čipkasti vzorci vrtnice ter drzne vezi, ki potekajo po celotni bočni dolžini, tvorijo celoto, ki se ji nebo moral upreti noben moški. Da se bosta lahko takoj prepustila vajinemu intimnemu razvajanju, pa bo poskrbela odprtina na sredini kostuma. Prepustita se vajini vroči romanci in prebudita nore strasti v dvoje.

Bodystocking BS036 združuje romantično ter drzno opravo, ki bo dvignila temperaturo. Njegova posebnost so naramnice, ki potekajo samo preko enega ramena, ter prepletajoče se vezi, ki razkrivajo vašo celotno bočno stran. Po sredini pa pokaže še svojo romantično stran s potiski vrtnice, ki se vijejo vse do konca. Material se prilagaja popolnoma vsaki postavi, v njem pa se boste počutili lahkotno in samozavestno.

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Embalaža, v kateri prejmete izdelek je nadvse sofisticirano oblikovana in primerna za obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno

Velikost: Enotna (S/L)

Material: 80% Poliamid, 20% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODYSTOCKING Passion BS036 Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli