BODYSTOCKING BS037 Black

Privoščite si mrežasto umetnino, bodystocking BS037 Black. Bodystocking je oblikovan z atraktivnim dizajnom, ki odkriva veliko gole kože. Menjavanje različnih vzorcev tkanja bodo ustvarjali nepozabno podobo ob kateri boste začinili dogajanje v spalnici. Bodystocking ima odprte intimne predele zaradi česar bo strastno ljubljenje mogoče v trenutku.
Redna cena 20,99 € Akcijska cena 14,69 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BS037 BLACK

Privoščite si mrežasto umetnino, bodystocking BS037 Black.

 

Bodystocking je oblikovan z atraktivnim dizajnom, ki odkriva veliko gole kože. Menjavanje različnih vzorcev tkanja bodo ustvarjali nepozabno podobo ob kateri boste začinili dogajanje v spalnici. Bodystocking ima odprte intimne predele zaradi česar bo strastno ljubljenje mogoče v trenutku.

Bodystocking BS037 je izdelan iz prvovrstnih materialov visoke kvalitete in elastičnega udobja.  

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion
VelikostiEnotna S/L
Dodatno

Material: 80% poliamid, 20% elastan

Velikost: Enotna S/L

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialPoliamid
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODYSTOCKING BS037 Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki