BODYSTOCKING Passion BS045 Black

Temperatura se bo dvignila takoj, ko boste z vročo opravo vstopile v prostor. Novi bodystocking, ki pod mrežasto tkanino razkriva vaše celotno telo, bo partnerja popolnoma obnorel. Romantična, a drzna kombinacija bo ponovno prižgala ogenj v spalnici. Pod skrivnostno tančico pa bo vaše telo iizgledalo zapeljivo in pripravljeno na strastno ljubljenje. Postani njegova glavna fantazija, ki ga preganja v najbolj mokrih nočnih sanjah.
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BS045 BLACK

Temperatura se bo dvignila takoj, ko boste z vročo opravo vstopile v prostor.

 

Novi bodystocking, ki pod mrežasto tkanino razkriva vaše celotno telo, bo partnerja popolnoma obnorel. Romantična, a drzna kombinacija bo ponovno prižgala ogenj v spalnici. Pod skrivnostno tančico pa bo vaše telo izgledalo zapeljivo in pripravljeno na strastno ljubljenje. Postani njegova glavna fantazija, ki ga preganja v najbolj mokrih nočnih sanjah.

Vzorčasti bodystocking je klasično krojen z tankimi naramnicami in V izrezom. Mešanica materialov na zgornjem delu ponuja romantične cvetlične vzorce, na spodnjem delu pa seksi videz mrežastih nogavic z detajli prepletajočih se trakov. Da bo vajino doživetje potekalo gladko in se boste lahko pričeli predajati strastem takoj, bo poskrbela odprtina na sredini kostuma.

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Embalaža, v kateri prejmete izdelek je nadvse sofisticirano oblikovana in primerna za obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno

Velikost: Enotna S/L

Material: 80% Poliamid, 20% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BODYSTOCKING Passion BS045 Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli