Brezplačno darilo

 

Če boste v naši trgovini opravili nakup nad 60 EUR vas bomo dodatno nagradili z brezplačnim darilom, ki si ga boste seveda lahko izbrali sami. 


Darilo boste izbrali ob zaključku naročila in ga dodali v nakupovalno košarico, izberete pa lahko eno brezplačno darilo na nakup.

 

Primer daril:


LUBRIKANT Slide (50 ml)

Uživajte s tem odličnim lubrikantom proizvajalca Loving joy. Lubrikant je izdelan je na vodni osnovi in ne pušča madežev. Odlikuje ga to, da je super nežen in gladek ter opravlja svojo nalogo že v manjših količinah.

ČISTILO ZA IGRAČKE

Izdelek je namenski čistilo za čiščenje igračk za odrasle, ki mora biti obvezna dodatna oprema vsake igračke. Prijetno dišeče sredstvo, ki nežno odstranjuje vse bakterije, ki vašo igračko obdrži čisto in higijensko.

 ŽENSKI STIMULANS Climax Cream

S posebno mešanico sestavin poveča prekrvavljenost na območju klitorisa. Za posebno doživetje nanesite na klitoris ali prsne bradavice. Občutek je neverjeten in nepozaben! Če ste ena izmed tistih, ki težko doživite orgazem...

LUBRIKANT Lubido Anal 30 ml

Odličen lubrikant na vodni osnovi, ki je še posebej zasnovan za analne odnose. 

ČOKOLADNI Body Paint

Kaj boste narisali, napisali, ustvarili na razgaljeno telo prepuščamo seveda vaši domišljiji in umetniški žilici. Preizkusite, zabavno bo! 
Izdelek z okusom čokolade, ki jo seveda bo končanem ustvarjanju zaužijete.

 ENLARGO - krema za povečanje penisa

Enlargo je krema, ki ob redni uporabi povzroči rast penisa. Rezultati so vidni takoj, ker bo vaš penis že ob prvem nanosu kreme daljši in debelejši! Garancija: 60-dnevno jamstvo za povračilo kupnine! Vsebina: 50 g

RAZPRŠILO Delay Personal Pen

To je zagotovo eden najbolj diskretnih pomočnikov za moške v obliki pisala. Pisalo Delay Pen je namenjeno zakasnitvi orgazma za moške. 

STIMULATOR Magic Penis Sleeve

Razburljiv podaljšek za penis z rebrastim detajli, ki bodo stimulirali vašo drago. Dodan pa je tudi nastavek za stimulacijo klitorisa. 

TANGA HLAČKE Rdeča vrtnica 

To je čudovito darilo, ki ga boste lahko poklonili svoji izbrani. Rdeče čipkaste tanga hlačke se namreč skrivajo v notranjosti vrtnice in jih boste enostavno odvili iz nje

VAGINALNE KROGLICE X-Orgasm

Orgazmične kroglice za ženske, ki pripomorejo h krepitvi mišic medeničnega dna, ter izboljšanju moči orgazmov. Prav tako pa so tudi prijetno stimulativne!

KREMA Stud Action Cream

Najboljši pomočnik pri nastopu v postelji - Krema Stud Action. Da boste postali pravi žrebci!

EREKCIJSKI OBROČEK Power X Ring

Za najboljše erekcije poskrbi obroček Power X Ring. Oborček lahko popolnoma prilagodite s premikanjem kroglice.

ŠPANSKA MUHA Damour

Odličen izdelek, ki je dobro poznan kot afrodiziak. Če si želite popestritev v spalnici le zaužijte nekaj kapljic in akcija se bo pričela. 

EREKCIJSKI OBROČEK Love in The Pocket

Igrivi erekcijski obroček za pare. Erekcijski obroček je namenjen ohranjanju trdnosti erekcije ter zakasnitvi izliva. 

MASTURBATOR Love Pussy

Praktični žepni mastrubator za vse ljubitelje užitkov. Enostavno ga napihnete in že lahko pričenete uživati.

MASTURBATOR Love Bombs Jenn

Ljubezenski mastrubator za moške v praktični žepni velikosti. Posebno oblikovana rebrasta notranjost za velike užitke. 

MASTURBATOR Love Bombs Jade

Žepni mastrubator za moške, ki si ga lahko privoščite kjerkoli. Edinstveno oblikovani rebrasti detajli za najboljšo stimulacijo. 

 DEZINFEKCIJSKI GEL Stergel

Stergel je razkuževalni gel, ki vam bo omogočil umivanje rok brez potrebe po vodi. Njegova formula na osnovi alkohola in aloe vere učinkovito odstranjuje umazanijo, hkrati pa zagotavlja optimalno stopnjo hidracije.

 VAGINALNE KROGLICE Good Vibes

Dvoje vijolične vaginalne kroglice z dodatno premikajočo kroglico v notranjosti, ki nudi dodatno stimulacijo med premikanjem. Kroglice pa so odlične tudi za izvajanje keglovih vaj za krepitev mišic medeničnega dna.

EREKCIJSKI OBROČEK Ringo Ranglers (C)

 Erekcijski obroček Ringo Ranglers je izdelan iz vrhunskega silikona imenovanega SEBS. Obroček je oblikovan tako, da zadržuje kri v penisu in s tem izboljša erekcijo, ter hkrati zelo intenzivno stimulira klitoris med spolnim odnosom.

 LUBRIKANT Lubido 100 ml 

To je eden izmed najbolj priljubljenih lubrikantov. Izdelan na vodni osnovi je namreč kompatibilen z vsemi igračkami in kondomi, ter je povsem varen za uporabo. 

 VIBRATOR Love Bullet

Vibrator Love Bullet vam bo družbo delal prav na vseh krajih. S svojo praktično žepno velikostjo, vam namreč nebo zavzemal preveliko prostora, privoščile pa si ga boste lahko kjerkoli.

 KLISTIR Loving Joy (89 ml)

Klistir Loving Joy je nepogrešljiv dodatek v spalnici vsakega ljubitelja analnih odnosov. Poskrbel bo za temeljito čiščenje in večjo sproščenost med odnosi. Zaradi manjše velikosti pa ga lahko vzamete tudi na pot.

 DEZINFEKCIJSKI GEL Lady Aroma

Temeljito očistite roke ali poljubno površino z dezinfekcijskim gelom Lady Aroma. Ta odličen gel je kot nalašč za vzdrževanje higiene kože in površin, ne, da bi ga bilo potrebno izpirati z vodo.