Brezplačno darilo

 

Če boste v naši trgovini opravili nakup nad 60 EUR vas bomo dodatno nagradili z brezplačnim darilom, ki si ga boste seveda lahko izbrali sami. 


Darilo boste izbrali ob zaključku naročila in ga dodali v nakupovalno košarico, izberete pa lahko eno brezplačno darilo na nakup.

 

Primer daril:


ČISTILO ZA IGRAČKE Satisfyer Gentle Men (300 ml)

Čiščenje igračk je zelo pomembno! Čistilo Gentle Men brez alkohola je zasnovano posebej za zaščito moških erotičnih igračk in zagotavlja preprosto ter zanesljivo zaščito pred bakterijami in virusi.

ČISTILO ZA IGRAČKE Loving Joy (100 ml)

Namensko čistilo za čiščenje igračk za odrasle, ki mora biti obvezna dodatna oprema vsake igračke. Prijetno dišeče sredstvo, ki nežno odstranjuje vse bakterije in vašo igračko obdrži čisto ter higiensko.

LUBRIKANT Satisfyer Gentle Women Light (150 ml)

Lubrikant Gentle Women Light ima nežno formulo, ki neguje kožo in erotične igračke. Zasnovan je na vodni osnovi in je odlična izbira za vse, ki obožujejo naravne občutke, saj med spolnimi odnosi ali uporabo igračk preprečuje trenje. Primeren je za vse spole.

LUBRIKANT Satisfyer Gentle Women Warming (150 ml)

Stimulacijski lubrikant na vodni osnovi z nežnim učinkom segrevanja, ki spodbuja krvni obtok, zaradi česar bodo vaši občutki še bolj intenzivni.

LUBRIKANT Slide (50 ml)

Uživajte s tem odličnim lubrikantom proizvajalca Loving joy. Lubrikant je izdelan je na vodni osnovi in ne pušča madežev. Odlikuje ga to, da je super nežen in gladek ter opravlja svojo nalogo že v manjših količinah.

KONDOMI Amor Thin 3/1

Kondomi Amor Thin so ultra tanki kondomi za realistične občutke med odnosi. Kljub tankosti pa še vedno ohranjajo popolno varnost.

ROKAV ZA PENIS Blush Stay Hard 05 Clear

Rokav za penis Stay Hard ima vznemirljiv dizajn, ki nudi koristno stimulacijo za oba partnerja.

RAZPRŠILO Delay Personal Pen

To je zagotovo eden najbolj diskretnih pomočnikov za moške v obliki pisala. Pisalo Delay Pen je namenjeno zakasnitvi orgazma za moške. 

STIMULACIJSKI LIP GLOSS Vibrant Kiss Strawberry Gum

Stimulacijski Lip Gloss je odlična popestritev za vse pare, ki si želijo še boljše občutke med odnosi.  

TANGA HLAČKE Rdeča vrtnica 

To je čudovito darilo, ki ga boste lahko poklonili svoji izbrani. Rdeče čipkaste tanga hlačke se namreč skrivajo v notranjosti vrtnice in jih boste enostavno odvili iz nje

ŠPANSKA MUHA Spanish Fly Extra 15 ml

Odličen izdelek, ki je dobro poznan kot afrodiziak. Če si želite popestritev v spalnici le zaužijte nekaj kapljic in akcija se bo pričela. 

EREKCIJSKI OBROČEK Love in The Pocket

Igrivi erekcijski obroček za pare. Erekcijski obroček je namenjen ohranjanju trdnosti erekcije ter zakasnitvi izliva. 

MASTURBATOR Love Pussy

Praktični žepni mastrubator za vse ljubitelje užitkov. Enostavno ga napihnete in že lahko pričenete uživati.

MASTURBATOR Love Bombs Jenn

Ljubezenski mastrubator za moške v praktični žepni velikosti. Posebno oblikovana rebrasta notranjost za velike užitke. 

MASTURBATOR Love Bombs Jade

Žepni mastrubator za moške, ki si ga lahko privoščite kjerkoli. Edinstveno oblikovani rebrasti detajli za najboljšo stimulacijo. 

JAGODNI BODY PEN 

Ta razburljivi jagodni Body Pen vam omogoča, da rišete po koži in kasneje tudi pojeste. 

 VIBRATOR Love Bullet

Vibrator Love Bullet vam bo družbo delal prav na vseh krajih. S svojo praktično žepno velikostjo, vam namreč nebo zavzemal preveliko prostora, privoščile pa si ga boste lahko kjerkoli.

 BATERIJSKI VLOŽKI Kodak Xtralife AA (4/1)

Baterijski vložki tip AA za različne erotične pripomočke.

 BATERIJSKI VLOŽKI Kodak Xtralife AAA (4/1)

Baterijski vložki tip AAA za različne erotične pripomočke.

 ŠČIPALKE ZA BRADAVIČKE Toy Joy

Nastavljive ščipalke Toy Joy so izdelane iz kvalitetnega železa, in so enostavne za uporabo. Konice so obložene z črno gumo, ki omogoča prijetno nošenje. Na dnu pa jih krasi vijoličen kovinski dodatek.

 MENSTRUALNA SKODELICA Feel Good Dark Blue

Komplet vsebuje dve menstrualni skodelici (15 in 20 ml), izdelanih iz telesu varnega medicinskega silikona. Primerne so za vse stopnje krvavitve. Menstrualni skodelici sta zelo mehki in udobni ter imata trak za enostavno uporabo. Skodelica je primerna za večkratno uporabo, saj jo lahko prekuhate po menstruaciji.

 MENSTRUALNA SKODELICA Feel Good Light Blue

Komplet dveh menstrualnih skodelic različnih kapacitet (15 in 20 ml), ki sta izdelani iz telesu varnega medicinskega silikona. Dizajn je zelo mehek in udoben, za lažjo uporabo pa poskrbi trak. Skodelica je primerna za večkratno uporabo, saj jo lahko prekuhate po menstruaciji.

 EREKCIJSKI OBROČEK Power X Ring

Za najboljše erekcije poskrbi obroček Power X Ring. Obroček lahko popolnoma prilagodite s premikanjem kroglice.