BREZŽIČNI VIBRACIJSKI JAJČEK Plaisirs Secrets

Vaša mala nagajiva skrivnost, vam bo prinesla veliko erotičnih užitkov. Vibracijski jajček Plaisirs Secrets je diskretna erotična igračka s katero boste dobile vse kar potrebujete. Njen brezžični sistem vam bo omogočal upravljanje na daljavo, ki ga boste lahko prepustile tudi v roke vašega ljubimca. Pohvali se lahko z kar 10 različnimi programi vibracij, kar še bolj dokazuje njegovo uporabnost. Tako jo boste lahko povsem prilagodile vašim potrebam. Pospravite ga v torbico in uporabite kjerkoli si boste zaželele.
44,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E23436

Vaša mala nagajiva skrivnost, vam bo prinesla veliko erotičnih užitkov.

 

Vibracijski jajček Plaisirs Secrets je diskretna erotična igračka s katero boste dobile vse kar potrebujete. Njen brezžični sistem vam bo omogočal upravljanje na daljavo, ki ga boste lahko prepustile tudi v roke vašega ljubimca. Pohvali se lahko z kar 10 različnimi programi vibracij, kar še bolj dokazuje njegovo uporabnost. Tako jo boste lahko povsem prilagodile vašim potrebam. Pospravite ga v torbico in uporabite kjerkoli si boste zaželele.

Spoznajte vibracijski jajček, ki dobro skriva svoje prave namene, in to v majhni privlačni podobi. Cvetlične poslikave ter živa vijolična barva se bodo diskretno skrili med vaše preostale stvari v torbici. Tako bo vajina skrivnost na varnem tudi, ko boste na poti. Njegovo upravljanje z daljincem pa lahko prebudi veliko domišljije tudi ko ste v paru. Doseg pa je kar od 6 do 10 metrov. Le kako se bo začela vajina predigra? Na samem ali v dvoje, Plaisirs Secret bo vedno znova dokazal, da kljub svoji majhni velikosti, lahko prekosi marsikatero drugo erotični igračko. Preizkusite ga tudi vi!

Vibracijski jajček je izdelan iz ABS materiala, ki ne vsebuje ftalata in je 100% telesu prijazen. Igračka je v celoti vodoodporna, in si jo lahko brezskrbno privoščite tudi med vodnimi užitki.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, in primeren tudi za žgečkljivo obdarovanje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPlaisirs Secrets
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Velikost: Dolžina 6 cm x širina 3,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena) in 2 x CR2025 (Sta priložena)

MaterialSilikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BREZŽIČNI VIBRACIJSKI JAJČEK Plaisirs Secrets
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki