BRIVNIK Bathmate Trim

Tukaj je izdelek, ki bo poskrbel za popolno urejenost intimnih predelov! Brivnik Bathmate Trim je še en vrhunski proizvod s katerim se lahko pohvali proizvajalec Bathmate. Ta visoko kakovostni brivnik, je osebni pripomoček, ki ga lahko uporabljate za urejanje poljubnega dela telesa. Brivnik Bathmate Trim je bolj pomemben za vas kot si mislite. Ko nekateri še vedno prisegajo na naraven videz, pa ima večina vse rajši bolj čist in urejen videz. Brivnik Bathmate pa je pomemben tudi pri izboljšanju učinkovitosti uporabe Bathmate črpalke. Kako? Ko so intimni predeli gladki, je tesnilo črpalke bolj pritrjeno in črpalka lahko ustvarja več vakuma, kar prinaša še boljše rezultate črpanja. Brivnik Bathmate Trim ima 4 različne nastavke ter USB polnjenje.
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BATHMATE50

Tukaj je izdelek, ki bo poskrbel za popolno urejenost intimnih predelov!

 

Brivnik Bathmate Trim je še en vrhunski proizvod s katerim se lahko pohvali proizvajalec Bathmate. Ta visoko kakovostni brivnik, je osebni pripomoček, ki ga lahko uporabljate za urejanje poljubnega dela telesa. Brivnik Bathmate Trim je bolj pomemben za vas kot si mislite. Ko nekateri še vedno prisegajo na naraven videz, pa ima večina vse rajši bolj čist in urejen videz. Brivnik Bathmate pa je pomemben tudi pri izboljšanju učinkovitosti uporabe Bathmate črpalke. Kako? Ko so intimni predeli gladki, je tesnilo črpalke bolj pritrjeno in črpalka lahko ustvarja več vakuma, kar prinaša še boljše rezultate črpanja. Brivnik Bathmate Trim ima 4 različne nastavke ter USB polnjenje. 

V kompletu boste poleg brivnika prejeli 4 različne nastavke in britvice iz nerjavečega jekla. Nastavki vam omogočajo popolno prilagoditev poljubnemu delu telesa, ki ga želite urediti. Na voljo so 3,6,9 in 12 milimeterski. Precizna in ergonomsko postavljena britvica pa vam omogoča popolno urejanje intimnih predelov. Nastavljiva višina vam omogoča popoln nadzor nad rastjo dlačic. Z njim lahko urejate tako intimne predele, kakor tudi vaše lase. Vsekakor produkt za vsestransko uporabo!

Da bi lahko bolj učinkovito uporabljali svojo Bathmate črpalko, pa bo potrebno tudi nekaj dodatkov. In Tu pokaže svojo moč brivnik Bathmate. Dlačice na intimnih predelih namreč onemogočajo 100% pritrdtev tesnila črpalke. Če imate na intimnih predelih preveč dlačic črpalke enostavno ne bo dovolj tesnila. Urejeni intimni predeli pa vam omogočajo boljšo pritrditev in tako večje rezultate.

Brivnik Bathmate je namenjen za urejanje vseh predelov.. Intimnih, hrbta, glave, prsi, rok, nog,.. POVSOD!

Napajanje brivnika poteka preko USB priključka. Polnjenje vam omogoča 2 uri neprekinjene uporabe. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ultramax
Dodatno Napajanje: USB
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BRIVNIK Bathmate Trim
Vaša ocena
Top prodajni artikli