ČISTILO Bathmate

Poskrbite, da bodo vaše erotične igračke vedno čiste in pripravljene na ponovno uporabo. Čistilo za igračke priznanega podjetja Bathmate, dokazuje vrhunsko kakovost kakor njihovi preostali produkti. Izdelan je namreč iz koži prijaznih ter naravnih sestavin, ne vsebuje alkohola, in se lahko pohvali z nežno, prijetno limonino aromo, ki pa ni premočna. Zaradi posebne formule je čistilo primerno za čiščenje prav vseh erotičnih pripomočkov, neglede na vrsto materiala. Po končanem tretmaju s tem razpršilom, pa bodo vaše igračke temeljito očiščene in osvežene.
17,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BATHMATE48

Poskrbite, da bodo vaše erotične igračke vedno čiste in pripravljene na ponovno uporabo.

 

Čistilo za igračke priznanega podjetja Bathmate, dokazuje vrhunsko kakovost kakor njihovi preostali produkti. Izdelan je namreč iz koži prijaznih ter naravnih sestavin, ne vsebuje alkohola, in se lahko pohvali z nežno, prijetno limonino aromo, ki pa ni premočna. Zaradi posebne formule je čistilo primerno za čiščenje prav vseh erotičnih pripomočkov, neglede na vrsto materiala. Po končanem tretmaju s tem razpršilom, pa bodo vaše igračke temeljito očiščene in osvežene.

Čistoča je še posebej pomembna pri erotičnih pripomočkih, saj tako preprečite razvoj bakterij, sploh, če spadate med bolj občutljive uporabnike. Z čistilom Bathmate bodo vaše igračke popolnoma čiste. Njegova uporaba je zelo enostavna, razpršilo nanesite na celotno površino igračke, in obrišite s suho krpo, nato sperite s toplo vodo. Pustite, da se posuši na zraku, ali obrišite s krpo. In evo, vaša najljubša erotična igračka je dosegla visoko raven higiene!

Izdelek ne vsebuje parabenov.

Ingredients: < 5% non-ionic surfactants - anionic surfactants: Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolino

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Ultramax
Dodatno

Količina: 100 ml

Poreklo: ZDA

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ČISTILO Bathmate
Vaša ocena
Top prodajni artikli