ČISTILO ZA IGRAČKE Loving Joy

Da bodo vaši erotični pripomočki vedno čisti in pripravljeni za uporabo, si privoščite čistilo za igračke priznanega proizvajalca Loving Joy! Vaše erotične igračke ne bodo samo čiste, ampak bleščeče čiste. Čistilo za igračke Loving Joy je namensko čistilo za čiščenje erotičnih igračk in je obvezna oprema! Je prijetno dišeče sredstvo, ki nežno odstranjuje vse bakterije in vašo igračko obdrži čisto in higiensko. Naj bodo vaše igrače videti kot nove.
Redna cena 5,99 € Akcijska cena 5,39 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N6525

Da bodo vaši erotični pripomočki vedno čisti in pripravljeni za uporabo, si privoščite čistilo za igračke priznanega proizvajalca Loving Joy!

 

Vaše erotične igračke ne bodo samo čiste, ampak bleščeče čiste. Čistilo za igračke Loving Joy je namensko čistilo za čiščenje erotičnih igračk in je obvezna oprema! Je prijetno dišeče sredstvo, ki nežno odstranjuje vse bakterije in vašo igračko obdrži čisto in higiensko. Naj bodo vaše igrače videti kot nove. 

Pokažite svojim igračam nekaj ljubezni!

Uporaba: Čistilo z razpršilom nanesite na igračko, počakajte nekaj minut in jo dobro očistite ter osušite s suho krpo.

   


   

Ingredients: Water, Alcohol, Sodium Laureth Sulphate, Triclosan, Sissolvine NA2

Opozorila: Uporabljajte varno. Hranite izven dosega otrok. V primeru stika z oči takoj sperite izdelek z vodo ali se posvetujte z zdravnikom. V primeru, da izdelek zaužijete, takoj poiščite medicinski nasvet in prinesite izdelek ali nalepko. Dobro sperite roke/rokavice po uporabi. Ne vdihavajte razpršila/aerosolov. Hranite v hladnem in suhem prostoru. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Loving Joy Cosmetics
Dodatno Vsebina: 100 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ČISTILO ZA IGRAČKE Loving Joy
Vaša ocena
Top prodajni artikli