Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

ČISTILO ZA IGRAČKE Satisfyer Gentle Men (300 ml)

Čiščenje igračk je zelo pomembno! To čistilo brez alkohola zagotavlja preprosto in zanesljivo zaščito pred bakterijami in virusi. Zahvaljujoč priročni pršilni glavi je čiščenje erotičnih igračk preprosto, nežno do materiala in učinkovito – vse hkrati. Čistilo Gentle Men je bilo posebej zasnovano za zaščito moških erotičnih igračk in je na voljo v večji količini, 300 ml.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4305033

Čiščenje igračk je zelo pomembno!

  

To čistilo brez alkohola zagotavlja preprosto in zanesljivo zaščito pred bakterijami in virusi. Zahvaljujoč priročni pršilni glavi je čiščenje erotičnih igračk preprosto, nežno do materiala in učinkovito – vse hkrati. Čistilo Gentle Men je bilo posebej zasnovano za zaščito moških erotičnih igračk in je na voljo v večji količini, 300 ml.

Čistilo za igračke Satisfyer Gentle Men je posebej prilagojeno materialu erotičnih izdelkov in je zato idealno za vaše igračke. Če želite preprečiti prenos mikrobov in bakterij, morate svoj izdelek razkužiti pred in po vsaki uporabi. Za to ne uporabljajajte običajnega razkužila, saj lahko to napade občutljivo površino, ki postane porozna.

Čistilo za erotične izdelke Satisfyer je izjemno nežno do kože in preprečuje obrabo materiala – s pravilno nego, čiščenjem in rednim razkuževanjem boste lahko dolgo uživali s svojim prinašalcem užitkov.

Kako uporabljati čistilo Satisfyer Gentle Men?

Svoj erotični izdelek lahko površinsko očistite z vodo in blagim milom. Nato površino navlažite z nekaj pritiski na razpršilec razkuževalnega razpršila Satisfyer Gentle Men in pustite delovati nekaj minut. Na koncu površino obrišite s krpo, ki ne pušča vlaken. Med čiščenjem masturbatorja lahko rokav odstranite iz ovoja (če vam to izdelek omogoča) in ga tako še bolj temeljito očistite.

Ingredients (per 100g): 0.24 didecyldimethylammonium chloride, 0.24 alkyldimethylbenzylammonium chloride, 0.24 alkyldimethylethylammonium chloride. Ne vsebuje nano materialov.

Opozorila: Uporabljajte varno. Hranite izven dosega otrok. V primeru stika z oči takoj sperite izdelek z vodo ali se posvetujte z zdravnikom. V primeru, da izdelek zaužijete, takoj poiščite medicinski nasvet in prinesite izdelek ali nalepko. Dobro sperite roke/rokavice po uporabi. Ne vdihavajte razpršila/aerosolov. Hranite v hladnem in suhem prostoru. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Cosmetics
Količina300 ml
PorekloEU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ČISTILO ZA IGRAČKE Satisfyer Gentle Men (300 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki