Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

ČISTILO ZA IGRAČKE Satisfyer Gentle Woman (300 ml)

Tvoja igračka je bila izdelana, da te redno obdaruje z intenzivnimi orgazmi, zato je čas, da tudi ti poskrbiš za njeno nego. Satisfyer Gentle Woman je nežno čistilno sredstvo, ki je bilo zasnovano posebej za nego ženskih erotičnih igračk, s čemer bodo ohranjale svojo kakovost. To čistilo za igračke brez alkohola zagotavlja preprosto in zanesljivo zaščito pred bakterijami in virusi.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4306603

Tvoja igračka je bila izdelana, da te redno obdaruje z intenzivnimi orgazmi, zato je čas, da tudi ti poskrbiš za njeno nego.

  

Satisfyer Gentle Woman je nežno čistilno sredstvo, ki je bilo zasnovano posebej za nego ženskih erotičnih igračk,  s čemer bodo ohranjale svojo kakovost. To čistilo za igračke brez alkohola zagotavlja preprosto in zanesljivo zaščito pred bakterijami in virusi. 

Pomembno je, da površino svojih igračk vedno temeljito očistite in negujete, da lahko njihov material dlje časa ohranja visoko kakovost. To čistilo za igračke prepreči nastanek glivic, bakterij in virusov na izdelku. Brezalkoholna sestava razpršila Satisfyer Gentle Woman za ženske je izjemno močna, kljub temu pa preprečuje obrabo materiala.

Med čiščenjem nikakor ne uporabljajte običajnih razkužil, saj ta lahko napadejo mehko površino vašega izdelka, ki postane porozna, ali pa poškoduje vašo kožo, če izdelek ponovno uporabite neposredno po čiščenju.

Čistilo za igračke Satisfyer ne škoduje zdravju, vendar jih je treba vedno nanesti neposredno na sam izdelek in ne na kožo.

Kako uporabljati čistilo Satisfyer Gentle Woman?

Zahvaljujoč praktičnemu razpršilnemu nastavku lahko svojo igračko enostavno navlažiš z razkužilom.

Svoj izdelek najprej očistite z mlačno vodo in milom ter ga posušite s krpo, na katero se ne prijema prah. Zahvaljujoč vodoodporni izdelavi (IPX7) izdelkov podjetja Satisfyer vam ni treba skrbeti pri čiščenju z vodo. Pri ostalih igračkah pa prav tako preverite njihovo vodoodpornost. Nato izdelek obilno poškropite z razkužilom in pusti delovati 1–2 minuti. Nato ga samo še obrišite s krpo, ki ne pušča vlaken, in vaša igračka je pripravljena za naslednjo orgazmično uporabo.

Ingredients (per 100g): 0.24 didecyldimethylammoniumchlorid, 0.24 alkyldimethylbenzylammoniumchlorid, 0.24 alkyldimethylethylammoniumchlorid. Ne vsebuje nano materialov.

Opozorila: Uporabljajte varno. Hranite izven dosega otrok. V primeru stika z oči takoj sperite izdelek z vodo ali se posvetujte z zdravnikom. V primeru, da izdelek zaužijete, takoj poiščite medicinski nasvet in prinesite izdelek ali nalepko. Dobro sperite roke/rokavice po uporabi. Ne vdihavajte razpršila/aerosolov. Hranite v hladnem in suhem prostoru. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Cosmetics
Količina300 ml
PorekloEU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ČISTILO ZA IGRAČKE Satisfyer Gentle Woman (300 ml)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki