KOMPLET ZA KLONIRANJE Cloneboy Candle

Vas zanima kako bi bilo če bi svoji partnerici podarili svečo oziroma kar prav posebno svečo? Zakaj ne bi bila ta sveča kar popolna kopija vašega penisa, pa naj jo uporablja kot suvenir, svečo ali pa kar za kaj drugega.
Redna cena 27,99 € Akcijska cena 23,79 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E22619

Vas zanima kako bi bilo če bi svoji partnerici podarili svečo oziroma kar prav posebno svečo?

 

Zakaj ne bi bila ta sveča kar popolna kopija vašega penisa, pa naj jo uporablja kot suvenir, svečo ali pa kar za kaj drugega. Če ste si zmeraj želeli imeti ali podariti dildo, ki je v bistvu vaš penis potem vam predstavljamo set Cloneboy, saj naredi 100% kopijo vašega penisa in ga pretvori v rdečo voščeno svečo, katero lahko prižgete ali uporabite kot igračo. Naj se voščena zabava prične.

Postopek je enostaven naredite erekcijo in uporabite erekcijski obroček, ki vam bo pomagal obdržati erekcijo skozi proces. Vstavite penis v tubo in vanjo dodajte z vodo zmešan 3D gel, ter počakajte nekaj minut. Nato odstranite penis in videli boste že modul vašega korenjaka. Nato v modul vstavite stenj in vlijte parafinski vosek, ter počakajte, da se vosek strdi. Proces je končan, enostavno izvlecite dildo ven iz modula in že boste v rokah držali popolno kopijo svojega penisa, katero boste lahko ponoči tudi prižgali kot romantično vzdušje.

V primeru, da vam modul ne uspe sta zato v pakteu dodani 2 vrečki 3D gela, tako da lahko enostavno ponovite postopek z novim. Med mešanjem gela je priporočljiva uporaba že dodanih plastičnih rokavic, manšete in mešalne palice. Komplet ne vsebuje mavca, ki bi lahko dražil kožo, temveč uporablja medicinsko testiran modul, ki je sestavljen iz naravnih alg. Ob uporabi dildota pa priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Paket vsebuje:

- Tuba.

- 2 paketa 3D gela v prahu.

- Stenj.

-Mešalna palica.

- Erekcijski obroček.

- Manšeta.

- Parafinski vosek.

- Plastične rokavice.

- Navodila.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cloneboy
Dodatno

Material: parafinski vosek.

Poreklo izdelka: Nizozemska

. Velikost: enaka kot korenjak katerega boste klonirali.

Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET ZA KLONIRANJE Cloneboy Candle
Vaša ocena