KOMPLET ZA KLONIRANJE Cloneboy Glow In The Dark

Cloneboy - glow in the dark, je odlična ideja če želite popestriti užitke ali podariti kar svoj penis v zabavni v temi svetleči barvi. Izdelek Clonboy vam omogoča popolno kopijo vašega penisa, ki celo sveti v temi.
Redna cena 32,99 € Akcijska cena 28,04 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CLONE00005

Cloneboy - glow in the dark, je odlična ideja če želite popestriti užitke ali podariti kar svoj penis v zabavni v temi svetleči barvi.

 

Izdelek Clonboy vam omogoča popolno kopijo vašega penisa, ki celo sveti v temi. Ste si zmeraj želeli imeti ali podariti dildo, ki je v bistvu vaš penis? Zdaj imate možnost s Cloneboy, saj naredi 100% kopijo vašega penisa in ga pretvori v koži podobnega silikonskega dildota. In še največja zanimivost je, da sveti v temi. Popestrite vroče užitke kar v tem in se hkrati zabavajte z vašim svetlečim dildotam.

Enostavno naredite erekcijo in uporabite erekcijski obroček, ki vam bo pomagal obdržati erekcijo skozi proces. Vstavite penis v tubo in vanjo dodajte z vodo zmešan 3D gel, ter počakajte nekaj minut. Nato odstranite penis in videli boste že modul vašega korenjaka. Nato v modul vlijte silikonsko gumo in počakajte, da se strdi. Proces je končan, enostavno izvlecite dildo ven iz modula in že boste v rokah držali popolno in v temi svetlečo kopijo svojega penisa.

 

V primeru, da vam modul ne uspe sta zato v pakteu dodani 2 vrečki 3D gela, tako da lahko enostavno ponovite postopek z novim. Med mešanjem gela je priporočljiva uporaba že dodanih plastičnih rokavic, manšete in mešalne palice. Komplet ne vsebuje mavca, ki bi lahko dražil kožo, temveč uporablja medicinsko testiran modul, ki je sestavljen iz naravnih alg.

Ob uporabi dildota pa priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Paket vsebuje:

- Tuba.

- 2 paketa 3D gela v prahu.

- Trdilec.

-Silikonska guma.

- Erekcijski obroček.

- Manšeta.

- Mešalna palica.

- Plastične rokavice.

- Navodila.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cloneboy
Dodatno

Velikost: enaka kot korenjak katerega boste klonirali.

Poreklo izdelka: Nizozemska.

Material Silikonska guma
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET ZA KLONIRANJE Cloneboy Glow In The Dark
Vaša ocena
Top prodajni artikli