Cloneboy - vibrator

Če bi radi svoji drugi polovici kupili darilo, v obliki vibratorja? Pa ne veste kakšnega? Potem ji kar podarite svojega, saj z njim sigurno ne boste zgrešili velikost in obliko. Tako odlično darilo vam omogoča paket Cloneboy - vibrator.
39,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E22617

Če bi radi svoji drugi polovici kupili darilo, v obliki vibratorja? Pa ne veste kakšnega?

 

Potem ji kar podarite svojega, saj z njim sigurno ne boste zgrešili velikost in obliko. Tako odlično darilo vam omogoča paket Cloneboy - vibrator. S Cloneboyom sigurno ne boste zgrešili pri izbiri dildota, saj ta naredi 100% kopijo kar vašega penisa in vaši partnerici ali partnerju ponudi odlične vibracijske užitke. Visokokakovosten koži podoben silikon in kožna barva poskrbita, da so občutki tudi enaki kakor z vašim penisom. Izbranka ali izbranec vas bo tako imel ves čas ob sebi, včasih tudi kar 2 vaša korenjaka, le da je en vibracijski.

Enostavno naredite erekcijo in uporabite erekcijski obroček, ki vam bo pomagal obdržati erekcijo skozi proces. Vstavite penis v tubo in vanjo dodajte z vodo zmešan 3D gel, ter počakajte nekaj minut. Nato odstranite penis in videli boste že modul vašega korenjaka. Nato v modul vlijte koži podobno silikonsko gumo. Nato s pomočjo kartona za centriranje vstavite vibrator v center silikonske gume in počakajte, da se ta strdi. Proces je končan, enostavno izvlecite dildo ven iz modula in že boste v rokah držali popolno vibracijsko kopijo svojega penisa. Kopijo lahko naredite sami, za bolj trdno erekcijo pa vam lahko pomaga tudi partnerka.

V primeru, da vam modul ne uspe sta zato v pakteu dodani 2 vrečki 3D gela, tako da lahko enostavno ponovite postopek z novim. Med mešanjem gela je priporočljiva uporaba že dodanih plastičnih rokavic, manšete in mešalne palice. Komplet ne vsebuje mavca, ki bi lahko dražil kožo, temveč uporablja medicinsko testiran modul, ki je sestavljen iz naravnih alg.

Ob uporabi dildota pa priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

 

Paket vsebuje:

- Tuba.

- 2 paketa 3D gela v prahu.

- Trdilec.

- Silikonska guma.

- Erekcijski obroček.

- Manšeta.

- Mešalna palica.

- Dvostopenjski vibrator.

- Pripomoček za centriranje vibratorja.

- Plastične rokavice.

- Navodila.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACloneboy
Dodatno

Velikost: Enaka kot korenjak katerega boste klonirali.

Baterijski vložek: 2 x AA (Sta priložena)

MaterialSilikonska guma
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Cloneboy - vibrator
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki