DARILNI SET SYSTEM JO All In One

Podarite svoji ljubezni razvajanje, ki si ga zasluži z masažnim darilnim setom All In One! Paket vsebuje vse kar potrebujete za pričaranje romantične atmosfere pospremljene z intimno in ljubečo masažo. Tudi, če menite, da masaža ni vaša močna točka boste s tem paketom nedvomno izpopolnili umetnost predajanja dotikov partnerju in postali ultimativni ljubimec oz. ljubimka.
26,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E25379

Podarite svoji ljubezni razvajanje, ki si ga zasluži z masažnim darilnim setom All In One!

 

Paket vsebuje vse kar potrebujete za pričaranje romantične atmosfere pospremljene z intimno in ljubečo masažo. Tudi če menite, da masaža ni vaša močna točka, boste s tem paketom nedvomno izpopolnili umetnost predajanja dotikov partnerju in postali ultimativni ljubimec oz. ljubimka.

V setu se nahaja olje Jo All-in-one, ki ima poleg masažne uporabnosti še koži prijazne in regeneracijske lastnosti ter se lahko uporablja tudi kot lubrikant. Nadalje v njem dobite zelo estetsko in ergonomično oblikovan ročni masažer, s katerim boste z lahkoto odpravili vse napetosti, ki se skrivajo v partnerjevem telesu. Da pa bo atmosfera karseda romantična in prepolna srčnih isker, All in one vsebuje tudi čajno svečko. Vsebino paketa lepo zaokroži še priložena zloženka z mnogimi namigi in domislicami za izvedbo zares čutne masaže.

 

Vsebina paketa:

- Masažno olje (30 ml)

- Ročni masažer

- Čajna svečka

- Zloženka z namigi in idejami

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASystem JO
Dodatno

Komplet vsebuje:

- Masažno olje (30 ml)

- Ročni masažer

- Čajna svečka

- Zloženka z namigi in idejami

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DARILNI SET SYSTEM JO All In One
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli