Product was successfully added to your shopping cart.
  • DARILNI SET Desserts DARILNI SET Desserts
  • DARILNI SET Desserts DARILNI SET Desserts

DARILNI SET Desserts

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Poigrajte se s svojimi in partnerjevimi čuti. Darilni set Desserts je sladko presenečenje in čudovito darilo, ki ga lahko podarite vajini ljubezni. Komplet vsebuje bistvene elemente za doseganje višje erotičnosti. Da bi okrepili strast v spalnici lahko preizkusite slastne praške z afrodizičnimi lastnostmi, ali drzna masažna olja z grelnim učinkom. Darilni set Desserts vključuje vroče masažno olje, dva užitna praška ter kar tri grelna olja za telo.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

Poigrajte se s svojimi in partnerjevimi čuti.

 

Darilni set Desserts je sladko presenečenje in čudovito darilo, ki ga lahko podarite vajini ljubezni. Komplet vsebuje bistvene elemente za doseganje višje erotičnosti. Da bi okrepili strast v spalnici lahko preizkusite slastne praške z afrodizičnimi lastnostmi, ali drzna masažna olja z grelnim učinkom. Darilni set Desserts vključuje vroče masažno olje, dva užitna praška ter kar tri grelna olja za telo.

V škatli boste našli vroča masažna olja s katerimi si boste lahko privoščili masažo. V kompletu je eno klasično masažno olje ter kar tri grelna. Pri grelnih masažnih oljih s krožnimi gibi stopnjujete toplotni učinek in tako tudi partnerjeve čute. Za sladki preobrat pa poskrbijo užitni praški, ki jih lahko pojeste kar iz partnerjevega telesa. 

 

Komplet vsebuje: 

  • 1 x Masažno olje z okusom pomaranče (Envoutante: Orange)
  • 2 x Užitni prašek z okusom rdečih jagod in medu
  • 3 x Grelno masažno olje v okusih kokos, žvečilni gumi in creme brule

Dodatne informacije

SKU E22894
Proizvajalec Voulez-Vous
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki