DEVIŠKA KLETKA ZA PENIS Chastity

S tem izdelkom boste lahko prepričane, da vam bo partner vedno zvest! Deviška kletka v celoti objame penis, in mu pušča nekaj prostora zgolj na zgornjem delu glavice. Izdelana je iz visoko kvalitetne kovine, ki je enostavna za čiščenje. Poleg kletke boste prejeli tudi ključavnico za zaklepanje, ter 3 ključe za odklepanje. Kletka je ergonomsko oblikovana, da ne moti med nošenjem. Oklenite njegovo moškost in shranite ključe na varno. Izpolnitev fantazij o popolni podrejenosti bo z deviško kletko Chastity blizu kakor še nikoli.
44,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10348

S tem izdelkom boste lahko prepričane, da vam bo partner vedno zvest!

 

Deviška kletka v celoti objame penis, in mu pušča nekaj prostora zgolj na zgornjem delu glavice. Izdelana je iz visoko kvalitetne kovine, ki je enostavna za čiščenje. Poleg kletke boste prejeli tudi ključavnico za zaklepanje, ter 3 ključe za odklepanje. Kletka je ergonomsko oblikovana, da ne moti med nošenjem. Oklenite njegovo moškost in shranite ključe na varno. Izpolnitev fantazij o popolni podrejenosti bo z deviško kletko Chastity blizu kakor še nikoli.

Deviška kletka za penis Chastity je poredna ideja za vse dame, ki si želijo popolne zvestobe od svojega partnerja. Seveda pa je kletka kot nalašč tudi za perverzne igrice dominance, saj boste z njo lahko popolnoma podrejeni. Ključe do nje bo namreč imela le vaša domina.

Deviška kletka je izdelana iz nerjaveče kovine, ki jo boste lahko zelo enostavno očistili.

Izdelek ima nastavljivo velikost obročka na dnu kletke.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Impound
Dodatno Notranji premer: 3,5 cm

Priloženo: Zamenljivi obročki različnih premerov, ključavnica

Material Kovina
Barva Srebrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DEVIŠKA KLETKA ZA PENIS Chastity
Vaša ocena