DEVIŠKA KLETKA ZA PENIS Spiral Chastity

Spiralna deviška kletka bo poskrbela za popolno zvestobo. Kletka Spiral Chastity je izdelana iz trpežne kovine, ter ima na dnu posebno ključavnico s katero boste lahko oklenile svojo ljubezen. Zaradi spiralne ergonomsko oblikovane celote, je bolj prijetna za nošenje saj omogoča popoln pretok zraka. Izpolnite svoje najbolj perverzne fantazije o podrejenosti, in prepustite ključ v roke vaše izbranke. Kletka ima nastavljive velikosti za popolno prileganje vsem velikostim penisa. Varnostno ima izdelek priložene 3 ključe za odklepanje ključavnice.
39,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10350

Spiralna deviška kletka bo poskrbela za popolno zvestobo.

 

Kletka Spiral Chastity je izdelana iz trpežne kovine, ter ima na dnu posebno ključavnico s katero boste lahko oklenile svojo ljubezen. Zaradi spiralne ergonomsko oblikovane celote, je bolj prijetna za nošenje saj omogoča popoln pretok zraka. Izpolnite svoje najbolj perverzne fantazije o podrejenosti, in prepustite ključ v roke vaše izbranke. Kletka ima nastavljive velikosti za popolno prileganje vsem velikostim penisa. Varnostno ima izdelek priložene 3 ključe za odklepanje ključavnice.

Ohranite čistost vašega moškega z deviško kletko za penis. Spiralna oblika je namenjena dodatnemu udobju med nošenjem, in v celoti objame penis. Izdelek je še posebej primeren tudi za uporabnike, ki se navdušujejo nad fetiš igricami, saj nudi popolno podrejenost za moškega, ki jo nosi. Prosite svojo domino, da odklene vašo moškost, in tako izpolnite svoje najbolj poredne fantazije.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Impound
Dodatno Notranji premer: 4 cm

Priloženo: Zamenljivi obročki različnih notranjih premerov, ključavnica

Material Kovina
Barva Srebrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DEVIŠKA KLETKA ZA PENIS Spiral Chastity
Vaša ocena
Top prodajni artikli