DILDO Chisa Bedi

Fleksibilen dildo Bedi bo poskrbel, da si ga boste lahko privoščili v vseh položajih. Ta realistični ljubimec je tukaj, da vas popelje na dogodivščino kjer boste imeli občutek kot, da se predajate strastem s čisto pravim penisom. A ta penis vam ponuja veliko več možnosti uporabe. Dildo Bedi ima namreč poleg zelo upogljivega materiala, tudi vakumsko dno s pomočjo katerega ga boste lahko prilepili skoraj na vsako gladko površino. Izdelan je iz hipoalergenega materiala, ki ne vsebuje ftalatov, in je popolnoma brez vonja. Brez motečih faktorjev je dildo Bedi zagotovo popoln ljubimec za prav vsako damo!
17,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00142

Fleksibilen dildo Bedi bo poskrbel, da si ga boste lahko privoščili v vseh položajih.

 

Ta realistični ljubimec je tukaj, da vas popelje na dogodivščino kjer boste imeli občutek kot, da se predajate strastem s čisto pravim penisom. A ta penis vam ponuja veliko več možnosti uporabe. Dildo Bedi ima namreč poleg zelo upogljivega materiala, tudi vakumsko dno s pomočjo katerega ga boste lahko prilepili skoraj na vsako gladko površino. Izdelan je iz hipoalergenega materiala, ki ne vsebuje ftalatov, in je popolnoma brez vonja. Brez motečih faktorjev je dildo Bedi zagotovo popoln ljubimec za prav vsako damo!

Dildo Bedi je izdelan iz netoksičnega, medicinskega PVC materiala, ki je zelo mehek na otip in nima vonja tako kakor prava koža.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Chisa Novelties 2019
Dodatno Velikost: 17 cm x 3,6 cm
Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Chisa Bedi
Vaša ocena
Top prodajni artikli