DILDO Blush Dr.Skin Self Lubricating 7''

Dildo, ki se sam lubricira do 12 uporab. Da, prav ste prebrali. Realističen dildo Blush Dr.Skin potrebuje le malo vode in že bo postal spolzek in čakal, da bo zdrsnil v vašo notranjost. Ima izjemno realističen videz, z zaobljeno glavico in modi, kar vam bo pričaralo izjemno realistično penetracijo. Ima robustno dno z močnim priseskom, ki se bo obdržal na kateri koli ravni in gladki površini. Uporabljate ga lahko tudi s strap on pasovi. Izdelan je iz mehkega in telesu varnega materiala in ne vsebuje dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa.
32,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BLUSH01297

Dildo, ki se sam lubricira do 12 uporab.

   

Da, prav ste prebrali. Realističen dildo Blush Dr.Skin potrebuje le malo vode in že bo postal spolzek in čakal, da bo zdrsnil v vašo notranjost. Ima izjemno realističen videz, z zaobljeno glavico in modi, kar vam bo pričaralo izjemno realistično penetracijo. Ima robustno dno z močnim priseskom, ki se bo obdržal na kateri koli ravni in gladki površini. Uporabljate ga lahko tudi s strap on pasovi. Izdelan je iz mehkega in telesu varnega materiala in ne vsebuje dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa.

   

Samolubriciranje je začasno. Zadostuje za največ 12 uporab. Po uporabi ga enostavno umijte z milom in vodo ali pa uporabite čistilo za igračke. Pred shranjevanjem ga osušite in pustite, da se posuši na zraku. Izdelek uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi. Priporočljivo je, da začnete uporabljati lubrikant, ko se samolubricirane lastnosti začnejo zmanjševati.

   

  • - Spolzek, ko je moker, samo dodajte malo vode (do 12 uporab, potem je potreben lubrikant)
  • - Podrobno izdelan za realističen videz in občutek
  • - Močan prisesek in združljiv s strap-on pasovi z O-obročem
  • - Narejen iz za telo varnega TPE, ne vsebuje sintetičnih dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa

    

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABlush
VelikostOd 15 do 20 cm
MaterialTPE
Dolžina17,58 cm
Širina3,5 cm
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Blush Dr.Skin Self Lubricating 7''
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki