DILDO Blush Dr.Skin Self Lubricating 7,5''

Želeli si ga boste znova in znova in znova. Realističen na otip, močno sesalno dno in gred, ki se sama lubricira do 12 uporab, so le eni izmed razlogov, zakaj ga rabite imeti v svoji zbirki. Nežen in telesu prijazen material brez dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa poskrbi za realistično izkušnjo, saj je na otip podoben pravi koži. Vse kar potrebuje je le malo vode in njegova površina bo postala spolzka (do 12 uporab). Potem enostavno uporabite lubrikant na vodni osnovi. Ima robustno podlago s priseskom, ki se bo obdržala na kateri koli ravni površini in je združljiva s strap on pasovi.
29,99 €
Na zalogi pri dobavitelju

Rok dobave:

3-5 dni
SKU
BLUSH01295

Želeli si ga boste znova in znova in znova.

   

Realističen na otip, močno sesalno dno in gred, ki se sama lubricira do 12 uporab, so le eni izmed razlogov, zakaj ga rabite imeti v svoji zbirki. Nežen in telesu prijazen material brez dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa poskrbi za realistično izkušnjo, saj je na otip podoben pravi koži. Vse kar potrebuje je le malo vode in njegova površina bo postala spolzka (do 12 uporab). Potem enostavno uporabite lubrikant na vodni osnovi. Ima robustno podlago s priseskom, ki se bo obdržala na kateri koli ravni površini in je združljiva s strap on pasovi.

   

Samolubriciranje je začasno. Zadostuje za največ 12 uporab. Po uporabi ga enostavno umijte z milom in vodo ali pa uporabite čistilo za igračke. Pred shranjevanjem ga osušite in pustite, da se posuši na zraku. Izdelek uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi. Priporočljivo je, da začnete uporabljati lubrikant, ko se samolubricirane lastnosti začnejo zmanjševati.

   

  • - Spolzek, ko je moker, samo dodajte malo vode (do 12 uporab, potem je potreben lubrikant)
  • - Podrobno izdelan za realističen videz in občutek
  • - Močan prisesek in združljiv s pasovi z O-obročem
  • - Narejen iz za telo varnega TPE, ne vsebuje sintetičnih dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa

   

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABlush
VelikostOd 15 do 20 cm
MaterialTPE
Dolžina19 cm
Širina3,8 cm
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Blush Dr.Skin Self Lubricating 7,5''
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki