DILDO Blush Dr.Skin Self Lubricating 8''

Zdravnik je tu - Dr. Skin, ki bo poskrbel za vsa vaša ščemenja! Dildo Dr. Skin Glide je dildo, ki ga nujno potrebujete v svoji zbirki. Zakaj? Zato, ker ga do 12 uporab ne rabite lubricirati, saj za to poskrbi sam. Vse kar potrebuje je le malo vode in že bo postal spolzek in čakal, da bo zdrsnil v vašo notranjost. Ima izjemno realističen videz in občutek penetracije je izjemen. Ima robustno podlago s priseskom, ki se bo obdržala na kateri koli ravni površini in je združljiva s strap on pasovi. Izdelan je iz mehkega in telesu varnega materiala in ne vsebuje dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa.
34,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BLUSH01296

Zdravnik je tu - Dr. Skin, ki bo poskrbel za vsa vaša ščemenja! 

   

Dildo Dr. Skin Glide je dildo, ki ga nujno potrebujete v svoji zbirki. Zakaj? Zato, ker ga do 12 uporab ne rabite lubricirati, saj za to poskrbi sam. Vse kar potrebuje je le malo vode in že bo postal spolzek in čakal, da bo zdrsnil v vašo notranjost. Ima izjemno realističen videz in občutek penetracije je izjemen. Ima robustno podlago s priseskom, ki se bo obdržala na kateri koli ravni površini in je združljiva s strap on pasovi. Izdelan je iz mehkega in telesu varnega materiala in ne vsebuje dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa.

  

Samolubriciranje je začasno. Zadostuje za največ 12 uporab. Po uporabi ga enostavno umijte z milom in vodo ali pa uporabite čistilo za igračke. Pred shranjevanjem ga osušite in pustite, da se posuši na zraku. Izdelek uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi. Priporočljivo je, da začnete uporabljati lubrikant, ko se samolubricirane lastnosti začnejo zmanjševati. 

  

  • - Spolzek, ko je moker, samo dodajte malo vode (do 12 uporab, potem je potreben lubrikant)
  • - Podrobno izdelan za realističen videz in občutek
  • - Močan prisesek in združljiv s pasovi z O-obročem
  • - Narejen iz za telo varnega TPE, ne vsebuje sintetičnih dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa

    

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABlush
VelikostOd 20 do 30 cm
MaterialTPE
Dolžina20,3 cm
Širina5 cm
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Blush Dr.Skin Self Lubricating 8''
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki