DILDO Blush Dr.Skin Self Lubricating 8,5''

21,6 cm za popoln užitek! Privoščite si ga in mu pustite, da vas napolne z eksplozivnimm užitkom. Posebnost dilda Dr. Skin Glide je, da ga do 12 uporab ne rabite lubricirati, saj za to poskrbi sam. Vse kar potrebuje je le malo vode in njegova površina bo postala spolzka. Potem enostavno uporabite lubrikant na vodni osnovi. Nežen in telesu prijazen material brez dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa poskrbi za realistično izkušnjo, saj je na otip podoben pravi koži. Ima robustno podlago s priseskom, ki se bo obdržala na kateri koli ravni površini in je združljiva s strap on pasovi. Izdelan je iz mehkega in telesu varnega materiala in ne vsebuje dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa.
Redna cena 39,99 € Akcijska cena 33,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BLUSH01294
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 39,99 €

21,6 cm za popoln užitek!

   

Privoščite si ga in mu pustite, da vas napolne z eksplozivnimm užitkom. Posebnost dilda Dr. Skin Glide je, da ga do 12 uporab ne rabite lubricirati, saj za to poskrbi sam. Vse kar potrebuje je le malo vode in njegova površina bo postala spolzka. Potem enostavno uporabite lubrikant na vodni osnovi. Nežen in telesu prijazen material brez dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa poskrbi za realistično izkušnjo, saj je na otip podoben pravi koži. Ima robustno podlago s priseskom, ki se bo obdržala na kateri koli ravni površini in je združljiva s strap on pasovi. Izdelan je iz mehkega in telesu varnega materiala in ne vsebuje dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa.

   

Samolubriciranje je začasno. Zadostuje za največ 12 uporab. Po uporabi ga enostavno umijte z milom in vodo ali pa uporabite čistilo za igračke. Pred shranjevanjem ga osušite in pustite, da se posuši na zraku. Izdelek uporabljajte samo z lubrikanti na vodni osnovi. Priporočljivo je, da začnete uporabljati lubrikant, ko se samolubricirane lastnosti začnejo zmanjševati.

    

  • - Spolzek, ko je moker, samo dodajte malo vode (do 12 uporab, potem je potreben lubrikant)
  • - Podrobno izdelan za realističen videz in občutek
  • - Močan prisesek in združljiv s pasovi z O-obročem
  • - Narejen iz za telo varnega TPE, ne vsebuje sintetičnih dišav, ftalatov, parafinov ali lateksa

     

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Blush
Material TPE
Dolžina 21,6 cm
Širina 4,6 cm
Primerno za Vse spole
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Blush Dr.Skin Self Lubricating 8,5''
Vaša ocena