DILDO Chisa Deep Exploration

Ta dildo je namenjen globokemu raziskovanju. Ste pripravljeni? Dildo Deep Exploration ima posebno oblikovano, nagnjeno celoto, ki je namenjena bolj intenzivni penetraciji. Z veličastnimi 23 centimetri pa se je pripravljen potopiti globoko, in tako pripeljati do najboljših vrhuncev. Po celotni dolžini ga krasijo izbočeni detajli ven, na vrhu pa tudi glavica, da boste ob njem imele občutek čisto pravega penisa.
Redna cena 17,99 € Akcijska cena 15,29 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00139
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 15,29 €

Ta dildo je namenjen globokemu raziskovanju. Ste pripravljeni?

 

Dildo Deep Exploration ima posebno oblikovano, nagnjeno celoto, ki je namenjena bolj intenzivni penetraciji. Z veličastnimi 23 centimetri pa se je pripravljen potopiti globoko, in tako pripeljati do najboljših vrhuncev. Po celotni dolžini ga krasijo izbočeni detajli ven, na vrhu pa tudi glavica, da boste ob njem imele občutek čisto pravega penisa. Dildo ima na dnu posebno izdelano vakumsko šalčko s pomočjo katere ga boste enostavno prilepile na poljubne gladke površine, služi pa lahko tudi kakor držalo med uporabo igračke. Njegov material je 100% telesu prijazen, in nima vonja, ki bi vas oviral pri brezskrbnih užitkih.

Dildo Deep exploration ima netoksični, medicinski PVC material (Guma), ki je v celoti hipoalergen, in tako primeren tudi za bolj občutljive uporabnike. Pohvali se lahko z mehko ter realistično teksturo.

Za popolne užitke priporočam souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAChisa Novelties 2019
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 23 cm x 3,5 cm
MaterialGuma
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Chisa Deep Exploration
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli