DILDO Chisa Deep Exploration

Ta dildo je namenjen globokemu raziskovanju. Ste pripravljeni? Dildo Deep Exploration ima posebno oblikovano, nagnjeno celoto, ki je namenjena bolj intenzivni penetraciji. Z veličastnimi 23 centimetri pa se je pripravljen potopiti globoko, in tako pripeljati do najboljših vrhuncev. Po celotni dolžini ga krasijo izbočeni detajli ven, na vrhu pa tudi glavica, da boste ob njem imele občutek čisto pravega penisa.
Redna cena 17,99 € Akcijska cena 14,39 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00139

Ta dildo je namenjen globokemu raziskovanju. Ste pripravljeni?

 

Dildo Deep Exploration ima posebno oblikovano, nagnjeno celoto, ki je namenjena bolj intenzivni penetraciji. Z veličastnimi 23 centimetri pa se je pripravljen potopiti globoko, in tako pripeljati do najboljših vrhuncev. Po celotni dolžini ga krasijo izbočeni detajli ven, na vrhu pa tudi glavica, da boste ob njem imele občutek čisto pravega penisa. Dildo ima na dnu posebno izdelano vakumsko šalčko s pomočjo katere ga boste enostavno prilepile na poljubne gladke površine, služi pa lahko tudi kakor držalo med uporabo igračke. Njegov material je 100% telesu prijazen, in nima vonja, ki bi vas oviral pri brezskrbnih užitkih.

Dildo Deep exploration ima netoksični, medicinski PVC material (Guma), ki je v celoti hipoalergen, in tako primeren tudi za bolj občutljive uporabnike. Pohvali se lahko z mehko ter realistično teksturo.

Za popolne užitke priporočam souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Chisa Novelties 2019
Dodatno Velikost: 23 cm x 3,5 cm
Material Guma
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Chisa Deep Exploration
Vaša ocena
Top prodajni artikli