DILDO Lovetoy Dual Layered 8"

Dildo ali pravi penis? Skoraj ju ne morete razločiti! Tukaj je dildo s katerim boste lahko doživeli občutek pravih odnosov! Dildo meri zadovoljivih 18 centimetrov, in ima posebno izdelane realistične detajle, ki pa jih dopolnjuje edinstveni sistem dvojnega 'tkiva'. Sistem je sestavljen iz tršega notranjega dela, ki simulira erekcijo, ter mehkejšega zgornjega dela, ki se premika in tako ustvari občutek prave kožice na penisu.
Redna cena 44,99 € Akcijska cena 35,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00004
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 38,24 €

Dildo ali pravi penis? Skoraj ju ne morete razločiti!

 

Tukaj je dildo s katerim boste lahko doživeli občutek pravih odnosov! Dildo meri zadovoljivih 18 centimetrov, in ima posebno izdelane realistične detajle, ki pa jih dopolnjuje edinstveni sistem dvojnega 'tkiva'. Sistem je sestavljen iz tršega notranjega dela, ki simulira erekcijo, ter mehkejšega zgornjega dela, ki se premika in tako ustvari občutek prave kožice na penisu. Izdelana sta iz tekočega silikona, ki je zelo trpežen, oziroma neuničljiv. Zaradi zaobljene konice je dildo Dual Layerd 8 kot nalašč primeren tudi za stimulacijo G točke. Dildo ima močno vakumsko dno in si ga lahko privoščite tudi izven spalnice.

 

Dvojna plast


To je revolucionarni izum s katerim so proizvajalci popeljali realističen izgled na povsem novo raven. Penis je izdelan iz dvojne plasti vrhunskega silikona, in sicer notranje, ki ima tršo teksturo, da ohranja občutek erekcije, ter zgornjo plast, ki je mehkejša in se rahlo premika kakor prava kožica na penisu. S tem pa boste dosegli učinek pravih spolnih odnosov z čisto pravim penisom.

 

Dildo Dual Layerd je izdelan iz vrhunskih materialov, ki so zelo trpežni. Ta pripomoček je preprosto neuničljiv, in vam bo nudil užitke za dolge, dolge čase!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2019
Dodatno Velikost: 18 cm x 3,6 cm
Material Silikon
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DILDO Lovetoy Dual Layered 8"
Vaša ocena
Top prodajni artikli